Ποζάρουν κάτω από φοίνικες πιο μαυρισμένοι από ποτέ - Οι νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο ταξίδι Μεταξά και Καπότση

Δεν έχουν τέλος οι μαγικές στιγμές στις Μαλδίβες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ποζάρουν κάτω από φοίνικες πιο μαυρισμένοι από ποτέ - Οι νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο ταξίδι Μεταξά και Καπότση

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης διανύουν μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους, αφού μετά τον παραμυθένιο τους γάμο στα Χανιά, απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή το μήνα του μέλιτος στις εξωτικές Μαλδίβες. Καθημερινά αναρτούν στους λογαριασμούς τους στο instagram φωτογραφίες από τα κρυστάλλινα νερά, αλλά και γενικότερα τις στιγμές τους στο νησί. Στις τελευταίες που ανέβασαν φαίνονται πιο μαυρισμένοι από ποτέ, να χαίρονται τη διαμονή τους σε αυτόν τον ''παράδεισο'' που βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό.

Πριν την αναχώρησή τους και λίγες μέρες μετά το γάμο, το ζευγάρι φρόντισε να τιμήσει και τα ελληνικά εδάφη. Συγκεκριμένα πήρε την παρέα του και επισκέφτηκαν έναν πανέμορφο προορισμό στην Πελοπόννησο, από όπου και μοιράστηκαν επίσης στιγμιότυπα από το roadtrip αλλά και από τις επισκέψεις τους σε αξιοθέατα και εστιατόρια. Όπως έγινε γνωστό βέβαια αργότερα εν τέλει ήταν καλεσμένοι σε γάμο.

Οι νέες φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση από τις Μαλδίβες

Μαυρισμένοι, με εξωτικό look και ντύσιμο, το ζευγάρι δείχνει πολύ ανανεωμένο από τη διαμονή του στο νησί του Ινδικού Ωκεανού. Και είναι λογικό άλλωστε, αφού δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να αφήνεις για λίγο πίσω το άγχη της καθημερινότητας και να χαίρεσαι προσωπικές στιγμές μαζί με τον σύντροφό σου.

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει κάτω από φοίνικες στις Μαλδίβες

Η Κόνι Μεταξά φανερά μαυρισμένη κατά τη διαμονή της στις Μαλδίβες

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει ξαπλωμένη μπροστά από τα κρυστάλλινα νερά των Μαλδιβών

Η Κόνι Μεταξά με εξωτικό λουκ σε παραλία στις Μαλδίβες

Το πανέμορφο σπίτι που τους περιμένει πίσω στην Αθήνα

Και μπορεί οι δυο τους να βρίσκονται σε γαμήλιο ταξίδι σε εξωτικό προορισμό, ωστόσο και πίσω στην πρωτεύουσα ξέρουν να περνούν καλά είτε στις εξόδους τους, είτε στο υπέροχο σπίτι τους που διατηρούν στην Αθήνα.

Πριν παντρευτούν συγκατοικούσαν αρκετό καιρό - σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους βασικά - στο σπίτι που έχει κάνει δώρο ο Λευτέρης Πανταζής στην Κόνι Μεταξά, το οποίο είναι διώροφο, με πισίνα, δωμάτιο ντουλάπα, δυο μπάνια και πάει λέγοντας.