«Έχω κάνει πάνω από 40...» - Συγκλονίζει η Κούνεβα στην κουβέντα της με την Παλιοσπύρου για την κοινή τους τραυματική εμπειρία

14 χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχω κάνει πάνω από 40...» - Συγκλονίζει η Κούνεβα στην κουβέντα της με την Παλιοσπύρου για την κοινή τους τραυματική εμπειρία

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου καταφέρνει να είναι πολύ δυνατή και να δείχνει πολύ ακομπλεξάριστη τα σημάδια που της έχει αφήσει η επίθεση και παράλληλα έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται τόσο επαγγελματικά όσο και να κάνει πράγματα, που γεμίζουν την ψυχή της.

Πραγματικά, είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους και πολλοί είναι εκείνοι που βρίσκονται στο πλευρό της και την στηρίζουν συνεχώς δίνοντας της μεγάλη δύναμη. 14 χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι που προκάλεσε ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία της, υποδέχτηκε στο studio του pod.gr και συνομίλησε με την Κωνσταντίνα Κούνεβα για την κοινή τους τραυματική εμπειρία.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Κούνεβα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι για να μην υπάρξει επανάληψη της τραγωδίας, ενώ η ίδια δεν νιώθει θυμό αλλά θα ήθελε να μιλήσει με τους δράστες.

«Είπα απλά στους εργαζομένους τα δικαιώματα τους, το αυτονόητο. Ούτε έκλεψα, ούτε σκότωσα, ούτε έκανα κάποιο σκάνδαλο. Δεν ξέρω γιατί μου έκαναν αυτή την επίθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κούνεβα.

Όσον αφορά στην περιπέτειά που ξεκίνησε από τότε για την υγεία της, η Κωνσταντίνα Κούνεβα είπε:
«Τα χειρουργεία δεν τελειώνουν. Έχω κάνει πάνω από 40 σίγουρα. Αυτό το υγρό καίει το κόκκαλο για 20 μέρες.

Δεν μπορεί να βοηθήσει κάτι για να σταματήσει το έγκαυμα. Καίει και καταστρέφει. Εκτός από το μέτωπο, όλα τα άλλα είναι μοσχεύματα. Δε μπορώ να καταλάβω από που έρχεται ο ήχος. Έχω χάσει ένα μάτι και το άλλο υπολειτουργεί».

Η ίδια συμπλήρωσε πως δεν έχει θυμό γι’ αυτό που της συνέβη αλλά θα ήθελε πολύ να μιλήσει με αυτούς που ουσιαστικά της κατέστρεψαν τη ζωή.

Αναφέρθηκε επίσης στη θητεία της στην Ευρωβουλή, στον γιο της και τους ανθρώπους που της στήριξαν όταν έδινε τη μεγάλη μάχη.

«Δύο πράγματα μου δίνανε δύναμη. Το παιδί μου και οι φωνές από την αυλή στο νοσοκομείο. Μαζευόντουσαν εργαζόμενοι και διαδήλωναν για μένα. Άνοιγα τα παράθυρα και τους άκουγα.

Έπρεπε να ζήσω για να μεγαλώσω το παιδί μου», συμπλήρωσε.

Χαμογελούν τα μάτια της - Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στο κοινό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου το τελευταίο διάστημα της ζωής της έχει βιώσει πολλά σκαμπανευάσματα στην ψυχοσύνθεσή της και την διάθεσή της εξαιτίας του αγώνα που δίνει για να μπορέσει να επανέλθει μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε. Ωστόσο, αντί να της δίνει δύναμη ο κόσμος και οι δικοί της άνθρωποι, γίνεται η ίδια η δύναμή της και προσφέρει κίνητρο και στο κοινό της για να κάνει το ίδιο.

Πρόσφατα, μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που ποζάρει χαμογελαστή κοιτώντας την κάμερα και φορώντας ένα πολύχρωμο και φωτεινό φόρεμα σε μωβ και πορτοκαλί αποχρώσεις και έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

«Η ευτυχία είναι επιλογή. Να είσαι ευγνώμων, να επιβραδύνεις, να απολαμβάνεις τη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου