«Γι’ αυτό και σε κάνω unfollow» - Το μήνυμα που έκανε έξαλλη την Ιωάννα Μαλέσκου

Η απάντηση της μέσα από τα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Γι’ αυτό και σε κάνω unfollow» - Το μήνυμα που έκανε έξαλλη την Ιωάννα Μαλέσκου

Μετά από την αυλαία που έριξε η εκπομπή «Love it» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μιας και η φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν άκρως απαιτητική μιας και ο ανταγωνισμός "χτύπησε" κόκκινο. (Δείτε εδώ όσα ανέφερε η ίδια για το πού θα την δούμε του χρόνου).

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από τις καθημερινές της δραστηριότητες. Έτσι, ανέβασε ένα στόρι πριν δύο ώρες περίπου με ένα σχόλιο που την ενόχλησε ιδιαίτερα.

Το μήνυμα που έλαβε αφορούσε τις αναρτήσεις και την αγάπη που τρέφει για τα σκυλάκια και στάθηκε ικανό να εκνευρίσει την Ιωάννα Μαλέσκου που αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το μήνυμα που ενόχλησε την Μαλέσκου

«Μου ήσουν πολύ συμπαθής στην αρχή της σεζόν. Η λατρεία σου όμως, η υπερβολική για τα σκυλιά, σε έχει κάνει πολύ αντιπαθητική, αν και εγώ έχω σκυλάκι. Όλη την ημέρα ανεβάζεις στόρι με τα σκυλιά. Φτάνει. Ασχολήσου πιο πολύ με τους ανθρώπους. Γι’ αυτό και σε κάνω unfollow» έγραφε το μήνυμα που έλαβε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Αυτό το μήνυμα εκνεύρισε την παρουσιάστρια η οποία αποφάσισε να το δημοσιεύσει στα stories της γράφοντας, “Εσείς θα θέλατε για “φίλη” σας αυτή την κοπέλα;”

«Γι’ αυτό και σε κάνω unfollow» - Το μήνυμα που έκανε έξαλλη την Ιωάννα Μαλέσκου

Από που έκανε την ανάρτηση

Μπορεί η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΙ να κόπηκε λίγο περίεργα θα λέγαμε, ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν τα έχει βάψει μαύρα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύντροφος της Κωνσταντίνο Δανιά, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 1 χρόνο.

Το ζευγάρι κάνει τις βόλτες του και τις βουτιές του στη θάλασσα στο πανέμορφο Ψαρονήσι μαζί με τα σκυλάκια τους, στα οποία έχουν μεγάλη αδυναμία. Ειδικά, η Ιωάννα που τα παίρνει παντού μαζί της.

Τόσο η Ιωάννα Μαλέσκου όσο και ο Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν κάνει αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram. Βέβαια, αποφεύγουν να κάνουν κοινές καθώς δεν θέλουν να εκθέσουν την σχέση τους στα media.

Να σημειωθεί μεταξύ άλλων πως πολλά έχουν ακουστεί για τα επαγγελματικά της παρουσιάστρια με πολλούς να λένε μέχρι και πως θα μείνει εκτός τηλεόρασης. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες "έκλεισε" με πολύ γνωστό κανάλι που δεν περιμένει κανείς...