''Την αγαπη μου'' - H Νάταλι Κάκκαβα ποζάρει με μαγιό ξαπλωμένη στην άμμο στις διακοπές

Το όμορφο μήνυμά της για την περίοδο ξεκούρασης

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Την αγαπη μου'' - H Νάταλι Κάκκαβα ποζάρει με μαγιό ξαπλωμένη στην άμμο στις διακοπές

Εφ' όσον οι ψυχαγωγικές εκπομπές ''έριξαν ρολά'' η μία πίσω από την άλλη, οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να πάνε διακοπές προκειμένου να γεμίσουν μπαταρίες για την απαιτητική νέα σεζόν. Έτσι μετά το τέλος του «Όλα Γκουντ» Νάταλι Κάκκαβα και Γρηγόρης Γκουντάρας έφυγαν για λίγες μέρες στη Νάξο, από όπου και μοιράζονται καλοκαιρινά στιγμιότυπα. Η παρουσιάστρια ανέβασε μάλιστα μια όμορφη φωτογραφία της με μαγιό, που τη συνόδευσε με ένα μήνυμα για τις στιγμές χαλάρωσης που όλοι αξίζουμε.

Δυστυχώς βέβαια για εκείνους η εκπομπή δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία, επομένως δεν πήραν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν από το ΣΚΑΙ, και το τηλεοπτικό τους μέλλον προσωρινά παραμένει άγνωστο. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσουν λογικά στο σταθμό του Φαλήρου. Ο Γκουντάρας μάλιστα στη αυλαία της εκπομπής είπε και κάποια λόγια περί αυτού με νόημα.

Η φωτογραφία της Νάταλι Κάκκαβα με μαγιό από τις διακοπές της στη Νάξο

Έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram η παρουσιάστρια:

«Διακοπές σημαίνει χαλάρωση..
Κατεβάζουμε το διακόπτη και ζούμε ξέγνοιαστες στιγμές ..
Ξεχνάμε τα προβλήματα και φορτίζουμε μπαταρίες..
Τρώμε,πίνουμε και εννοείται ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα της καθημερινότητας..
Κυρίως όμως δημιουργούμε αναμνήσεις..
Γιατί η ζωή είναι ωραία..
Και μας αξίζει να περνάμε καλά..
Την αγαπη μου..»

Η Νάταλι Κάκκαβα με μαγιό απολαμβάνει τις διακοπές της στη Νάξο

Μίλησε όλο νόημα για εκείνους που τους έκριναν αυστηρά

Αυλαία έριξε τη Κυριακή 8/7 η εκπομπή Όλα Γκουντ, με την Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να είναι αρκετά συγκινημένη σε όλη τη διάρκειά της, ενώ στο τέλος δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς. Το βράδυ της ίδιας μέρας, με μία ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά όλους όσους τους στήριξαν και τους παρακολούθησαν, αλλά και όσους σύμφωνα με εκείνη τους έκριναν άδικα στην πορεία τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που γνώρισα, συνεργάστηκα και αγάπησα αυτή την τηλεοπτική χρονιά.. Σας κρατώ έναν έναν στην καρδιά μου και σας εύχομαι τα καλύτερα.. Ζήσαμε πολλά… Ακούσαμε περισσότερα.. Κυρίως όμως νιώσαμε βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα. Στο τέλος αυτού του ταξιδιού το πρόσημο είναι θετικό.. Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ανοίξατε το σπιτικό σας και γίναμε η παρέα σας.

Που είχατε έναν καλό λόγο για εμάς και που μας αγαπήσατε.. Ευχαριστώ επίσης και όλους εσάς που μας κρίνατε. Άλλοτε δίκαια και άλλοτε αδίκως.. Να ξέρετε διάβασα όλες τις κριτικές σας.. Προβληματίστηκα και προσπάθησα να βελτιωθώ… Το @olagood_skaitv.gr έφτασε στο τέλος του. Αυτό που δεν τελειώνει όμως είναι η αγάπη.. Και νιώθω ευλογημένη που στη ζωή μου έχω ανθρώπους να με αγαπούν..

Γρηγόρη μου είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήμουν και παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια.. Εις το επανειδείν λοιπόν.. #OlaGood #theend» έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.