Τον άλειφε με αντηλιακό για να μην ''αρπάξει'' - Τα τρυφερά στιγμιότυπα Μαρτίκα και Βρισηίδας από τη Μύκονο

Ο έρωτας και το ενδιαφέρον δεν κρύβεται

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τον άλειφε με αντηλιακό για να μην ''αρπάξει'' - Τα τρυφερά στιγμιότυπα Μαρτίκα και Βρισηίδας από τη Μύκονο

Μετά το Survivor 5 Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας είναι αχώριστοι και τα κάνουν όλα μαζί! Είτε βρίσκονται στην Χαλκιδική, είτε στο φαρμακείο του στο Κερατσίνι, είτε σε νησιά του Αιγαίου ο έρωτας δεν κρύβεται. Στις πρόσφατες διακοπές τους στη Μύκονο ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε να κάνουν ηλιοθεραπεία και η Βρισηίδα του έβαζε αντηλιακό με μεγάλη φροντίδα, προκειμένου να μην καεί από τον ήλιο ο καλός της.

Μάλιστα σε αυτό το ταξίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και τη συναυλία του Νίκου Βέρτη, όπου βρέθηκαν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, που κόστισαν πολλές χιλιάδες ευρώ! Τα δημοσιεύματα εξόργισαν τον Μαρτίκα, ο οποίος με δημόσιο μήνυμα ζήτησε να σταματήσει η κριτική, αφού το ταξίδι αυτό τους άξιζε και με το παραπάνω μετά τα όσα πέρασαν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι φωτογραφίες από την ηλιοθεραπεία Μαρτίκα και Βρισηίδας στη Μύκονο

Η Βρισηίδα αλείφει με αντηλιακό τον Μαρτίκα στη Μύκονο

Η Βρισηίδα αλείφει με αντηλιακό τον Μαρτίκα στη Μύκονο

Η Βρισηίδα αλείφει με αντηλιακό τον Μαρτίκα στη Μύκονο στο ταξίδι τους

Μετά το ταξίδι συνάντησε τον Τάλα στο φαρμακείο του και έριξαν πολύ γέλιο

Πολλοί είναι οι πρώην παίκτες του Survivor 5, που ακόμη διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Μεταξύ αυτών είναι και ο Γιώργος Ταλάντσεφ με τον Σπύρο Μαρτίκα, που παρά τη φιλία, στα οικονομικά ο δεύτερος δεν φαίνεται να χαρίστηκε στον πρώτο. Συγκεκριμένα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο Tik tok, όπου ο Τάλα επισκέπτεται το φαρμακείο του Μαρτίκα στο Κερατσίνι, ψωνίζει τα πάντα και στο τέλος δεν έχει να πληρώσει. Για αυτό και το ''έριξε'' στο χορό και στο τραγούδι.

Οι δύο πρώην διαγωνιζόμενοι, μαζί με τη Σοφιάννα ήταν από τις παρέες που διατηρήθηκαν και στην Αθήνα. Μάλιστα μετά την αποχώρηση του Μαρτίκα, οι δυο καλοί του φίλοι φρόντισαν να τον βγάλουν στην πρωτεύουσα για φαί και για ποτό, προτού πάει να συναντήσει την Βρισηίδα για να γίνει η επανασύνδεση. Στα stories που ανέβασαν εξυμνούν και τον παίκτη που κατάφερε να σπάσει μέχρι και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου στις υποψηφιότητες αποχώρησης.

Εφ' 'οσον λοιπόν δεν είχε να πληρώσει τα φάρμακα που ψώνισε από το κατάστημα του Μαρτίκα, άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι υπό τους ήχους του «Μας τελειώσαν τα λεφτά» του Χρήστου Δάντη, συντρόφου της Ασημίνας που επίσης είδαμε στο παιχνίδι.

«Τάλα κλαίω μαζί σου» σημείωσε στο βίντεο που ανέβασε ο Μαρτίκας