Στα 42 και μετά από 2 γέννες έχει κορμί λαμπάδα - Το βίντεο της Σκορδά μπροστά από καθρέφτη με ζεβρέ μπικίνι

Έχει κοιλιακούς και καλλίγραμμα πόδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα 42 και μετά από 2 γέννες έχει κορμί λαμπάδα - Το βίντεο της Σκορδά μπροστά από καθρέφτη με ζεβρέ μπικίνι

Οριστική σελίδα στη ζωή της έχει ήδη γυρίσει η Φαίη Σκορδά με την μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα. Το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έφυγε από τον ΑΝΤ1 και άφησε το κανάλι χωρίς παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη έχει ταράξει τα τηλεοπτικά νερά.

Παρόλα αυτά όμως, η ίδια δεν δείχνει επηρεασμένη που μετά από 9 ολόκληρα χρόνια ξεκινάει από την αρχή κάτι καινούργιο. Φουλ ανανεωμένη και έτοιμη για το νέο επαγγελματικό της βήμα, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τη διακοπές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει με ποιον και που.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της, ενώ δεν αφήνει απογοητευμένες τις διαδικτυακές της φίλες ανεβάζοντας επίσης και τα looks της δίνοντας έτσι στιλιστικές ιδέες για όλες.

Πριν μερικά λεπτά ωστόσο, τους άφησε όλους άφωνους με ένα βίντεο που δημοσίευσε. Η Φαίη Σκορδά φορώντας ζεβρέ μπικίνι και ίδιους print καφτάνι έκατσε μπροστά από τον καθρέφτη και μοίρασε πολλά "εγκεφαλικά".

Μπορεί να είναι 42 ετών και να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά, ωστόσο, διατηρεί αναλογίες 25χρονης και μοντέλου!

Το βίντεο της Σκορδά με το ζεβρέ μπικίνι

Η διατροφή της

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν αν και η καλή φυσική της κατάσταση είναι στο DNA της, δεν επαναπαύεται λεπτό και παρόλο που τρέχει με τα δυο της παιδιά τα Σαββατοκύριακα μπορεί να την πετύχεις με καυτό σορτς στην Βουλιαγμένη να κάνει τζόκινγκ, αφού πρώτα επιδοθεί, βέβαια, στην κατάλληλη προθέρμανση. Στα διατροφικά tips της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, περιλαμβάνεται η κατανάλωση 1,5 λίτρου νερού τη μέρα και φρέσκων σαλατών, τις οποίες ετοιμάζει μόνη της καθημερινά, πριν ξεκινήσει το Πρωινό.

Φαίη Σκορδά διατροφή κιλά

  • Πρωινό: 1 τοστ με τυρί και γαλοπούλα και καφέ
  • Δεκατιανό: Γάλα με δημητριακά ή φρούτα
  • Μεσημεριανό: Καπνιστό τόνο ή κοτόπουλο, σαλάτα μαρούλι, φέτα
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής
  • Βραδινό: Λίγο κοτόπουλο ή κρέας με σαλάτα