Απέβαλε η Super Κική - Η μακροσκελής ανάρτησή της στο instagram

''Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά για αυτό...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Απέβαλε η Super Κική - Η μακροσκελής ανάρτησή της στο instagram

Μια πολύ δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε σήμερα 28/7 μέσα από ένα μακροσκελές story της η Super Κική. Ενημέρωσε τους followers φίλους και γνωστούς ότι δυστυχώς απέβαλε το μωράκι της και ότι προσπαθεί να το ξεπεράσει. Η τραγική αυτή εξέλιξη εξηγεί την πολυήμερη απουσία της από τα social media, καθώς και η ίδια αναφέρει πως το βιώνει πολύ δύσκολα, ενώ ζητάει από τους δικούς της ανθρώπους να μην ασχοληθούν παραπάνω με αυτό.

Η ίδια είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα κρατήσει το μωράκι της, παρά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού, Βίκτωρα. Ήταν μεγάλη η χαρά της για το πλάσμα αυτό που επρόκειτο να φέρει στη ζωή και μάλιστα συνέπεσε και την ίδια περίοδο με τη φίλη της Ιωάννα Τούνη. Σε πρόσφατη της έξοδο, φωτογραφήθηκε μάλιστα με τον πατέρα του παιδιού και φαίνεται ότι προσπαθούν να διατηρούν καλές σχέσεις.

Η λυπηρή ανάρτηση της Super Κικής για την απώλεια του μωρού της

Γράφει στο μακροσκελές story της:

«Καλησπέρα σε όλους! Αρχικά να σας ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μία κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά! Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω και παλεύω ακόμα!

Παρ' όλα αυτά για να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση κάθε εμπόδιο για καλό!

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που έτυχε να τους συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά για αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε για αυτό, θα κάνω ένα διάλειμμα και θα αφοσιωθώ λίγο σε εμένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει!

Ίσως κάποια μέρα καταφέρω να πω τη βιώνω όλο αυτόν τον καιρό αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με τον ψυχολόγο μου».

Η Super Κική ενημερώνει για την αποβολή του μωρού της

Είχε ενημερώσει ότι περνάει δύσκολα στην εγκυμοσύνη της

Η πολύ αγαπητή influencer,μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της όλη την πρωτόγνωρη εμπειρία της εγκυμοσύνης της, προτού συμβει τελικά η μοιραία εξέλιξη και αποβάλει.

Σε πρόσφατο λοιπόν story της, η Super Κική μοιράστηκε με τον κόσμο τα δύο πιο έντονα συμπτώματα που βιώνει μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη της. «Συγγνώμη που κάνω story από την τουαλέτα. Δεν έχω ξανακάνει αλλά έχω βαρεθεί να κατουράω. Δεν κάνω άλλη δουλειά. Όλη μέρα είμαι στην τουαλέτα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Έτσι είναι η εγκυμοσύνη;»