Ξέχασε για λίγο το χωρισμό με τον Πικέ και το ''έριξε έξω'' - Η πρώτη έξοδος της Σακίρα με τα παιδιά τους

Χαλαρή και χαμογελαστή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ξέχασε για λίγο το χωρισμό με τον Πικέ και το ''έριξε έξω'' - Η πρώτη έξοδος της Σακίρα με τα παιδιά τους

Μπορεί οι ίδιοι να τράβηξαν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους μετά από 12 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, ωστόσο η ζωή προχωράει και για αυτό η Σακίρα φαίνεται να επανέρχεται σε πλήρεις ρυθμούς στην κανονικότητα. Έκανε μάλιστα και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά που απέκτησε με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή τον Μίλαν και τον Σάσα, σε αγώνα baseball στο Λος Άντζελες.

Και μπορεί να έχει βουήξει ο τόπος ότι ο Πικέ απίστησε σε βάρος της, ωστόσο η πλευρά του εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν υφίσταται απιστία, αφού είχαν συμφωνήσει να έχουν ελεύθερη σχέση. Πάντως οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ δεν του το συγχώρησαν και σε πρόσφατο φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, άρχισαν να τραγουδούν το όνομά της από τις κερκίδες, φέρνοντάς τον σε άβολη θέση.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Σακίρα με τα παιδιά της μετά το χωρισμό

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια παρακολούθησε στις 27 Ιουλίου, αγώνα baseball στο Λος Άντζελες και φωτογραφήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με παίκτες των Los Angeles Dodgers, ομάδα που υποστήριζαν οι γιοι της.

Η ίδια είχε επιλέξει ένα άνετο outfit, ενώ τόσο ο Milan, 9 ετών, όσο και ο Sasha, 7, φορούσαν μπλούζες της αγαπημένης τους ομάδας.

Η Σακίρα με τα παιδιά της σε αγώνα baseball

Photo by Michael Owens/Getty Images

Πριν λίγες μέρες εθεάθη στην αγκαλιά μελαχρινού άντρα να ξεπερνάει τον Πικέ

Ο χωρισμός τους ως ήταν αναμενόμενο έπεσε σαν βόμβα μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, και φημολογείται πως ο λόγος είναι η απιστία του, μιας και ακούγεται πως η τραγουδίστρια τον έπιασε στα πράσα με άλλη γυναίκα.

Φωτογραφίες της Daily Mail την δείχνουν πάνω σε σανίδα του σερφ, και στο πλευρό της έχει έναν μελαχρινό άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ουδείς γνωρίζει αν ο συγκεκριμένος άνδρας είναι δάσκαλος του σερφ, φίλος της ή ο νέος της αγαπημένος, ωστόσο φαίνεται, από το χαμόγελό της, πως απολαμβάνει την παρέα του.