Με ασπρόμαυρο μπικίνι στα 58 της η Δήμητρα Παπαδήμα - Ρίχνει κάτω μέχρι και 20άρες με το καλλίγραμμο σώμα της

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με ασπρόμαυρο μπικίνι στα 58 της η Δήμητρα Παπαδήμα - Ρίχνει κάτω μέχρι και 20άρες με το καλλίγραμμο σώμα της

Η Δήμητρα Παπαδήμα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές της από την καθημερινότητά της. Αναμφίβολα, είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, καθώς πλέον έχει αποκτήσει το δικό της κοινό που την αποθεώνει κάθε φορά.

Μάλιστα, η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου (δείτε εδώ πόσα χεόνια είναι μαζί το ζευγάρι) έχουν αποκτήσει μια κόρη η οποία ασχολείται και εκείνη με την υποκριτική και της έχουν και οι δυο πολύ μεγάλη αδυναμία.

Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με το ασπρόμαυρο μπικίνι της κάνοντας ένα απίστευτο throwback. Αναμφίβολα στα 58 της διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Παπαδήμα

Η ανάρτηση της Δήμητρας Παπαδήμα

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της ηθοποιού για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρήματα που έχει πάρει από την τηλεόραση, αλλά και στις άσχημες συμπεριφορές που έχει βιώσει η ίδια στην επαγγελματική της πορεία.

Μίλησε, επίσης, για την αμέριστη βοήθεια που έχει δεχθεί από το σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, ο οποίος την πήγαινε κάθε βράδυ με διαταραχή στο νοσοκομείο, όπως εξομολογείται η ίδια. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει μιλήσει στο παρελθόν για την αντίδρασή του στη σεξουαλική παρενόχληση της συζύγου του.

Παπαδημα συνεντευξη

Η Δήμητρα Παπαδήμα μπορεί να είναι αντισυμβατική και να μη φοβάται να πει την άποψή της αλλά είναι και από τις πιο αξιόλογες Ελληνίδες ηθοποιούς, δίνει και την ψυχή της σε κάθε ρόλο που υποδύεται.

Υπήρξες ποτέ ακριβοπληρωμένη ηθοποιός;

Ναι. Στην τηλεόραση έπαιρνα πολύ καλά χρήματα. Και με αυτά τα λεφτά, ζω ακόμη και σήμερα. Παρ’ ότι σπούδασα το παιδί μου, κλπ. Κατάφερα να κρατήσω τα λεφτά, δεν τα έφαγα. Και τις δύο τελευταίες μου θεατρικές παραγωγές, με αυτά τα λεφτά τις έκανα. Το κεραμίδι κάτω από το κεφάλι μου, μου το εξασφάλισε ο πατέρας μου, αλλά τα λεφτά που έβγαλα, τα διαχειρίστηκα σωστά.

Έχεις πει «όχι» στην καριέρα σου, τα οποία στην πορεία μετάνιωσες;

Στην Ελλάδα όχι. Για το εξωτερικό ναι. Έχω μετανιώσει όταν μου πρότειναν να πάω για καριέρα στην Αμερική. Δεν πήγα, ήμουν φοβισμένη και δεν εμπιστεύομαι, ειδικά τους ανθρώπους αυτού του χώρου. Δεν υπάρχει αξιοκρατία. Ζητούν πράγματα από εσένα, που δεν ταιριάζουν στη δική μου ιδιοσυγκρασία. Τη ψυχή μου στο διάολο δεν την πουλάω, είτε αυτό είναι Ελλάδα, είτε εξωτερικό.

Έχει τύχει να φύγεις από δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Αμέτρητες φορές έχω φύγει κι άλλες τόσες έχω παραμείνει κιόλας γιατί έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω. Όταν το θέμα όμως ήταν σοβαρό με λεκτική βία, κακοποιητική συμπεριφορά, σεξουαλική παρενόχληση, κλπ. έφευγα. Δυο φορές μου στοίχισε κιόλας, γιατί μου άρεσαν οι ρόλοι, αλλά δεν γινόταν να μείνω γιατί θα είχαμε θέματα. Γυρνούσα σπίτι, έκλεινα το στόμα και είχα πολλά ψυχοσωματικά. Μου έπεφταν τα νύχια, έβγαζα έρπητα, κλπ.

Πώς διαχειρίστηκες όλες αυτές τις άσχημες συμπεριφορές μέσα στη δουλειά;

Αρχικά έγινα ένα νευρασθενικό άτομο. Για να προστατεύσω τον Γιάννη και το παιδί μου, εκείνες τις εποχές, η σκέψη μου ήταν ακατάπαυστη, αφού σκεφτόμουν πως θα συμπεριφερθώ. Έφτασα να είμαι 20 ημέρες άυπνη και να πηγαίνω στη δουλειά. Ή να με πηγαίνει ο Γιάννης κάθε βράδυ με διαταραχή στο νοσοκομείο. Αλλά έπρεπε να δουλέψω. Γιατί ήθελα το καλύτερο για την οικογένειά μου.