Ετεοκλής Παύλου: Πατέρας και κόρη σε άκρως τρυφερές στιγμές - Το απολαυστικό βίντεο με την μικρή Μελίτα

Της έχει μεγάλη αδυναμία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: Πατέρας και κόρη σε άκρως τρυφερές στιγμές - Το απολαυστικό βίντεο με την μικρή Μελίτα

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν καρπό από τον έρωτά τους, την Μικρή Μελίτα. Όπως είναι λογικό, οι τρεις τους είναι αχώριστοι καθώς περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μεγάλο σούσουρο πως το ζευγάρι αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής στο κανάλι του STAR, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν ούτε από την Ελένη Χαζίδουο ούτε και από τον Ετεοκλή Παύλου.

Ωστόσο, και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ετεοκλής Παύλου έχει απίστευτη αδυναμία στην κορούλα του καθώς δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο.

Η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου με την μικρή Μελίτα

"Τσάκισε" ένα πιάτο με μακαρόνια στην παραλία - Φωτογραφίες από τις διακοπές της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, από την πρώτη στιγμή που έγιναν γονείς, έστρεψαν όλο το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στην κόρη τους, την Μελίτα, η οποία κάνει θραύση στα social media, αφού και οι δύο έχουν δύο πολύ ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram και τους αρέσει να μοιράζονται τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι, την Παρασκευή 22/7 οι τρεις τους βρέθηκαν στην παραλία για να απολαύσουν την θάλασσα, όμως η χαλάρωση τους και η χαρά τους ολοκληρώθηκε όταν βρέθηκε μπροστά τους ένα τεράστιο πιάτο με μακαρονάδα. Η μικρή τους, ως μακαρονού, ξεκίνησε να τρώει αμέσως και έδειχνε να της αρέσει πολύ, μέσα από την φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα της στο προφίλ της, την οποία έκανε repost και ο πατέρας της.

Πιθανώς να είναι και το αγαπημένο της φαγητό, αφού χρησιμοποίησε και το hashtag μακαρονού, ώστε να τονίσει την αγάπη της για αυτό.

Ελένη Χατζίδου - παιδί