Κούκλα και δικηγόρος - Πως είναι σήμερα η μικρή Εύα από τους "Δυο Ξένους" που έβριζε την Μαρίνα

Το επεισόδιο που έπαιζε απαγορεύτηκε από το ΕΣΡ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κούκλα και δικηγόρος - Πως είναι σήμερα η μικρή Εύα από τους

Μπορεί η σειρά Δύο Ξένοι να είναι από τις πιο αγαπητές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο, όπως το Κωνσταντίνου και Ελένης, έτσι και αυτό, έχει ένα απαγορευμένο επεισόδιο το οποίο έχει κόψει το ΕΣΡ από τις οθόνες μας λόγω μιας συγκεκριμένης σκηνής.

Στην σκηνή αυτή παίζει η μικρή Εύα, η εγγονή της Μαριάνθης της κολλητής φίλης της Φλόρας που έμενε δίπλα τους. Στο 41ο επεισόδιο λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς την χρημάτισε να πάρει τηλέφωνο τη Μαρίνα Κουντουράτου και να την βρίσει λέγοντας «Π@@άνα».

Για το λόγο αυτό το ΕΣΡ αποφάσισε να το απαγορεύσει από την τηλεόραση. Τι κάνει όμως σήμερα η μικρή Εύα; Να σημειωθεί πως οι Δυο Ξένοι προβάλλονται σε επανάληψη και πρόσφατα έγινε χαμός στο Twitter.

Πως είναι σήμερα η Εύα από τους Δύο Ξένους

Η Εύα, κατά κόσμον Μαρίνα Χρονάκη, σήμερα είναι 27 ετών έχει σπουδάσει Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και στη συνέχεια πήγε για μεταπτυχιακό στο Καποδιστριακό και στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας.

Πως είναι σήμερα η μικρή Εύα από τους 'Δυο Ξένους'

14 χρόνια από την άγρια δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε τη Πέμπτη 4 Ιουνίου του 2008 δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι, φέροντας στο σώμα του 21 μαχαιριές. Μετά από δύο μήνες, και τη λήψη δαχτυλικών αποτυπωμάτων από το σπίτι συνελήφθη ένας 30χρονος άντρας, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός του επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ ο δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Σχεδόν 1.5 χρόνο μετά, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του ηθοποιού και ακολούθησε ο σύζυγος της αδερφής του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος έγινε γνωστός κυρίως μέσα από τη σειράς «Δύο Ξένοι», η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ο καθηγητής Μαρκοράς με την παρουσιάστρια Μαρίνα Κουντουράτου ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια της εποχής.

Η συμπρωταγωνίστριά του, Εβελίνα Παπούλια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως αντιμετώπισε τον χαμό του με «σιωπή, γιατί δεν της άρεσε να ακούει να μιλάνε όλοι για τον Νίκο». Όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι του είχαν συγκλονιστεί και μιλούσαν με τα πιο συγκινητικά λόγια για εκείνον και χρόνια μετά.