Αυλαία για το «Ώρα Ελλάδος» και τον Παυλόπουλο - Η συγκινητική έκπληξη που του ετοίμασαν τα παιδιά του

Αποχαιρέτησε φίλους και συνεργάτες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αυλαία για το «Ώρα Ελλάδος» και τον Παυλόπουλο - Η συγκινητική έκπληξη που του ετοίμασαν τα παιδιά του

Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» έριξε τίτλους τέλους για φέτος σήμερα Παρασκευή 29/7 και ο Άκης Παυλόπουλος αποχαιρέτησε οριστικά φίλους και συνεργάτες, αφού έχει βρει νέα τηλεοπτική στέγη. Την καλύτερη έκπληξη βέβαια την είχαν ετοιμάσει τα ίδια του τα παιδιά που του έστειλαν ένα πολύ όμορφο μήνυμα ενώ ήταν ακόμα στον αέρα καταφέρνοντας να τον συγκινήσουν.

Όπως σας έχουμε κάνει ήδη γνωστό εδώ και καιρό, ο Παυλόπουλος αναχωρεί από τη νέα σεζόν για τον ΣΚΑΙ, αφού θα κληθεί να καλύψει το κενό γνωστής παρουσιάστριας που φεύγει για τον ANT1. Την αντίθετη πορεία ακολούθησε ο Δημήτρης Καμπουράκης που εγκαταλείπει τον ΣΚΑΙ για το OPEN.

Ο αποχαιρετισμός του Άκη Παυλόπουλου και το συγκινητικό μήνυμα των παιδιών του

Οι συνεργάτες του δημοσιογράφου τού πρόσφεραν μία ανθοδέσμη τόσο στον ίδιο, όσο και στην Ευλαμπία Ρέβη η οποία θα παραμείνει στο Open, θα μεταφερθεί όμως στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Τσεκούρα.

Αυτό που τον εξέπληξε ήταν το μήνυμα των παιδιών του στον «αέρα», του γιου του αλλά και της μικρούλας κόρης του.

«Μπαμπά είμαι περήφανος για σένα. Τα πήγες περίφημα! Αλλά επειδή είσαι ακόμα καλύτερος στις βουτιές οπότε πάμε να τις ξεκινήσουμε! Οπότε καλό καλοκαίρι!» ακούστηκε να λέει.

Ιδιαίτερα αμήχανος αλλά συγκινημένος, ο Άκης Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του πίσω από τις κάμερες και φύλαξε το τελευταίο «ευχαριστώ» στον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Ανακοίνωσε επίσημα και τον Καμπουράκη το OPEN

Ο Δημήτρης Καμπουράκης το 2019 έως και το 2022 ήταν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, ωστόσο ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα καθώς το OPEN ανακοίνωσε την συνεργασία τους για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Το ΟΡΕΝ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη. Η μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία του, η επιτυχημένη διαχείριση των σημαντικών γεγονότων, η κοινωνική ευαισθησία και το ιδιαίτερο χιούμορ του, συνθέτουν μια ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν τις αναγκαίες εγγυήσεις.

Δημήτρης Καμπουράκης

Θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του Ανοικτού Καναλιού και θα δίνει δυναμικό παρών στις ειδήσεις και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης υπήρξε από τα κεντρικά τηλεοπτικά πρόσωπα του MEGA για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα αποδοτική συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.

Ξεκίνησε την τηλεοπτική του διαδρομή από τον ΑΝΤ1 και, παράλληλα, υπήρξε πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες. Είναι συγγραφέας οκτώ βιβλίων. Τεσσάρων ιστορικών, τριών μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου