Δεν της έφταναν τα βάσανα του χωρισμού, κινδυνεύει και με φυλάκιση - Γιατί κατηγορείται η Shakira;

O εισαγγελέας ζήτησε πολύ αυστηρή ποινή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν της έφταναν τα βάσανα του χωρισμού, κινδυνεύει και με φυλάκιση - Γιατί κατηγορείται η Shakira;

Η είδηση του χωρισμού της Shakira και του Πικέ έχει γίνει γνωστή εδώ και πολλά εικοσιτετράωρα, αφού οι δυο τους μετά από 12 χρόνια σχέσης και δυο παιδιά τράβηξαν χωριστούς δρόμους λόγω απιστίας. Σα να μην έφτανε αυτό τώρα η Κολομβιανή τραγουδίστρια κατηγορείται για φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ με τον Ισπανό εισαγγελέα να ζητά να της επιβληθεί και φυλάκιση και πρόστιμο.

Στο κομμάτι του χωρισμού πάντως η Shakira φημολογείται ότι βγαίνει με έναν άλλο άντρα μετά τον Πικέ. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να κάνει σερφ στη θάλασσα μαζί με έναν πολύ γοητευτικό μελαχρινό άντρα και φαίνεται να περνούσαν πολύ καλά. Άγνωστο πάντως ακόμα τον αν ήταν ο δάσκαλος του σερφ, η ο νέος της σύντροφος που θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή εις βάρος της Shakira

O Ισπανός εισαγγελέας ζήτησε την επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου 23 εκατομμυρίων ευρώ στην κολομβιανή σουπερστάρ Shakira για υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais. Τόσο το γραφείο του εισαγγελέα, όσο και οι εκπρόσωποι της Shakira δεν ήταν διαθέσιμοι για να σχολιάσουν την υπόθεση.

Αυτήν την εβδομάδα, η σταρ της pop απέρριψε πρόταση για συμβιβασμό του εισαγγελικού γραφείου για να κλείσει η υπόθεση στην οποία κατηγορείται για την μη πληρωμή φόρων από το 2012 μέχρι το 2014, χρονική περίοδο κατά την οποία η Shakira δήλωσε ότι δεν ζούσε στην Ισπανία.

Ξέχασε για λίγο το χωρισμό και πήγε τα παιδιά της σε αγώνα baseball

H ζωή προχωράει και για αυτό η Shakira φαίνεται να επανέρχεται σε πλήρεις ρυθμούς στην κανονικότητα. Έκανε μάλιστα και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά που απέκτησε με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή τον Μίλαν και τον Σάσα, σε αγώνα baseball στο Λος Άντζελες.

Και μπορεί να έχει βουήξει ο τόπος ότι ο Πικέ απίστησε σε βάρος της, ωστόσο η πλευρά του εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν υφίσταται απιστία, αφού είχαν συμφωνήσει να έχουν ελεύθερη σχέση. Πάντως οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ δεν του το συγχώρησαν και σε πρόσφατο φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, άρχισαν να τραγουδούν το όνομά της από τις κερκίδες, φέρνοντάς τον σε άβολη θέση.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια παρακολούθησε στις 27 Ιουλίου, αγώνα baseball στο Λος Άντζελες και φωτογραφήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με παίκτες των Los Angeles Dodgers, ομάδα που υποστήριζαν οι γιοι της.

Η ίδια είχε επιλέξει ένα άνετο outfit, ενώ τόσο ο Milan, 9 ετών, όσο και ο Sasha, 7, φορούσαν μπλούζες της αγαπημένης τους ομάδας.

Η Σακίρα με τα παιδιά της σε αγώνα baseball

Photo by Michael Owens/Getty Images

TAGS