Γυμνός στο κρεβάτι ο Αντίνοος Αλμπάνης - "Άναψε" φωτιές με τη νέα του φωτογραφία στο Instagram

Ξεπερνάει κάθε φαντασία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γυμνός στο κρεβάτι ο Αντίνοος Αλμπάνης -

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσζα από τα social media καθώς κατά καιρούς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, κατά καιρούς έχουμε δει τον ίδιο να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στα οποία κάνει προπόνηση προκειμένου να γυμνάσει το σώμα του.

Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη ανάρτησή του δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία αναμφίβολα πρόκειται να συζητηθεί αρκετά καθώς βρίσκεται καθισμένος σε ένα κρεβάτι, με λευκά σεντόνια χωρίς ρούχα και ποζάρει στο φακό άνετος και με στιλ.

Μάλιστα, τα likes έπεσαν σαν βροχή το ένα μετά το άλλο ενώ από την άλλη, δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του: «ένα καλοκαίρι, ένα μεσημέρι, σε ένα airbnb στην Κυψέλη». Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να ποζάρει γυμνός.

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη

«Βίωσα την απόρριψη λόγω του καρκίνου»

O Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος την Τρίτη 31/5, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, στον καρκίνο που πέρασε καθώς και πως τον απέρριψαν από δουλειά λόγω αυτού, ενώ αναφέρθηκε και στα «κανόνια» που έχει φάει σε δουλειές, χάνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Δεν παρέλειψε να απαντήσει για τις καταγγελίες στο Φιλιππίδη και το κίνημα του metoo.

«Στην καραντίνα πέρασα φρικτά. Πέρα από την απομόνωση είχα μεγάλο φόβο γιατί δεν ήξερα τι είναι αυτό το οποίο συμβαίνει, αγχωνόμουν πολύ μην κολλήσω κάτι και δεν ήξερα πως θα επιδράσει στον οργανισμό μου, πέρασα δύσκολα. Παρόλα αυτά έκανα και εγώ μια ενδοσκόπηση στον εαυτό μου, είδα τι θέλω και τι δεν θέλω και ξεκαθάρισα κάποιες σχέσεις με κάποιους ανθρώπους δίπλα μου», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλπάνης.

Σχετικά με τον αν έχει υπάρξει δυστυχισμένος σε δουλειές, ο ίδιος σχολίασε: «Έχω υπάρξει δυσαρεστημένος στην δουλειά αλλά όχι δυστυχισμένος. Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της κρίσης πρέπει να έχω χάσει από κανόνια γύρω στα 40.000€ μέχρι τα 40 μου χρόνια. Κάνανε φτερά», ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον καλλιτέχνη από τον έργο του. Για ανθρώπους που ψυλλιάζομαι ότι δεν είναι καλοί άνθρωποι ή πρεσβεύουν πράγματα με τα οποία εγώ δεν συμφωνώ, δεν θέλω να γνωρίζω πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή, γιατί υπάρχει περίπτωση να απομακρυνθώ από το έργο του. Έχει υπάρξει ένα σκηνοθέτης, τον οποίο θαύμαζα πάρα πολύ, να μάθω ότι είναι άνθρωπος περίεργος», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχτηκε πως και ο ίδιος έχει υπάρξει αγενής σε δουλειές, ξεκαθαρίζοντας: «Και εγώ έχω υπάρξει αγενής και προσβλητικός και ξέρω και τους λόγους, οι λόγοι όμως δεν αφορούν τους ανθρώπους στους οποίους υπήρξα προσβλητικούς, αλλά οφείλω να θυμηθώ γιατί το έκανα αυτό και να μην το ξανακάνω ποτέ. Περάσαμε μια 15ετία που το να έχεις ύφος και το να είσαι αγενής ήταν must. Όλοι έχουμε υπάρξει κακοί χαρακτήρες, έχουμε κακές και καλές στιγμές. Σαφώς δεν συγκρίνω το θέμα της κακοποίησης της σωματικής με την προσβολή, αλλά από την προσβολή μπορεί να ξεκινήσει κάτι το οποίο να είναι άσχημο για κάποιον».

Όσο για τον καρκίνο που βίωσε, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε: «Όταν παθαίνεις κάτι τέτοιο σε μικρή ηλικία αρχίζεις και σκέφτεσαι πως έχει κάνει κάτι λάθος. Οι αρρώστιες δεν γνωρίζουν ούτε από ηλικίες, ούτε από τάξεις, ούτε από χρώματα, ούτε από τίποτα. Οι κοινωνίες είναι τοξικές και έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη τον διπλανό μας και δεν πρέπει να φοβόμαστε να επικοινωνούμε αυτό που μας συμβαίνει».

«Βίωσα την απόρριψη λόγω του καρκίνου σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική όπου πολυεθνική εταιρεία δεν ήθελε να ταυτιστεί μαζί μου ως ασθενής και ενώ είχαμε συμφωνεί για τη δουλειά, μετά ήρθαν και μου είπαν πως δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Εκεί είπα πως θα βγαίνω και θα μιλάω μέχρι να σταματήσει αυτή τη αρρώστια να σταματήσει να είναι στίγμα. Οι ογκολογικοί ασθενείς έχουν τη ζωή μπροστά τους, δεν τελειώνει η ζωή με την ανακοίνωση των εξετάσεων. Δεν είναι άνθρωποι που πάνε στην αχρηστία», συμπλήρωσε.