Χαμογελάει ξανά η Ρεγγίνα Μακέδου μετά τη μεταμόσχευση - Το μακροσκελές της μήνυμα στο Instagram

''Έκλαψα, ξέσπασα δεν είχα καμία διάθεση...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χαμογελάει ξανά η Ρεγγίνα Μακέδου μετά τη μεταμόσχευση - Το μακροσκελές της μήνυμα στο Instagram

Αίσιο τέλος είχε η μεταμόσχευση του μυελού των οστών για τη Ρεγγίνα Μακέδου, μετά τις επιπλοκές στην υγεία της που την οδήγησαν εκ νέου στο νοσοκομείο. Η κοπέλα ανέβασε μια μακροσκελή ανάρτηση και μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή και να δίνει το δικό της μήνυμα για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.

Μόλις πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί ξανά στο νοσοκομείο, ωστόσο όλοι πίστεψαν ότι για λίγο καιρό θα είχε ξεμπερδέψει, εφ' όσον η εγχείρηση πέτυχε και πήρε εξιτήριο. Ωστόσο κάποιες επιπλοκές στην υγεία της την οδήγησαν εκ νέου στην κλινική, όπου πέρασε δύσκολα, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να βγει νικήτρια για ακόμα μια φορά.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Μακέδου μετά την μεταμόσχευση του μυελού των οστών

«Όπως κατάλαβα από τα μηνύματα σας… σας έλειψα! Πέρασα λίγο δύσκολα…είχα μια παρενέργεια, μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα. Δεν το έπαθα μόνο εγώ… αφού πάρουμε το μόσχευμα ξεκινάει ο αγώνας για να κερδίσουμε τη ζωή μας… μέσα έξω στο νοσοκομείο το μόσχευμα κάνει ‘’επιθέσεις ‘’ οι γιατροί έχουν λύσεις. Δίπλα μου σε όλο ήταν άνθρωποι που το πέρασαν η το περνάνε. Πυρετός να σαι Ιούλιο με 2 κουβέρτες. Τρέμουλο τόσο που να μην μπορείς καν να πιάσεις την ινσουλίνη .. το κινητό .. το νερό.. φάρμακα που ούτε μπορούσα να μετρήσω.. δεν είμαι όμως μόνο εγώ !!!!!! Έτσι είναι οι ήρωες είναι γύρω μας!!!

Μικροί και μεγάλοι!!! Έκλαψα, ξέσπασα δεν είχα καμία διάθεση να σηκωθώ να πω κάτι να χορέψω. Είπα σε μια νοσηλεύτρια εγώ ήμουν η δύναμη για άλλους και κοιτα με δεν μπορώ να πάω τουαλέτα. «Τώρα είσαι πιο δυνατή μου πε» με έκανε να γελάσω μου πε τόσο όμορφα λόγια…

Δεν είναι όλα χοροί και χαμογέλα, υπάρχουν μέρες που θες να σαι μόνος σου να πονέσεις να κλάψεις να κανείς τη προσευχή σου! 30 περίεργες δύσκολες μέρες που εύχομαι να μην ξανάρθουν, στη κατάσταση μας όλα είναι πιθανά!
Ευτυχώς ήταν η Μαμα εκεί όποτε ήμουν χάλια έκανε τα πάντα να μαι καλά.

Κοίτα τώρα είμαι έξω εδώ και λίγες μέρες και σήμερα βγήκα στην αυλή ντύθηκα έβγαλα τις πιτζάμες και είπα να σας θυμίσω ότι ότι μας και αν περνάμε πάντα το φως θα κερδίζει!!!
Γίνεται δότες μυελού των οστών!!! Σήμερα !!!! Θα βοηθήσεις έναν σαν εμένα να έχει το δικαίωμα να παλέψει για τη ζωη του!!!!

Καλοκαίρι πάντα η χώρα δεν έχει αίμα, σας παρακαλώ πάτε είναι 10’ από το χρόνο σας! Σας ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη για το σεντόνι. Για πάντα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη κλινική Στοργή του νοσοκομείου Παπανικολάου για ολααααα και όλους».

Η Ρεγγίνα Μακέδου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Το βίντεο που είχε ανεβάσει για τον καρκίνο

Η Ρεγγίνα Μακέδου, που την απολαύσαμε στο χορευτικό σόου Dancing with the Stars και σε μία χορευτική εμφάνιση που δεν άφησε ασχολίαστη ο Jason Ροδίτης, είχε μιλήσει στο παρελθόν για την εμπειρία της με τον καρκίνο και ενώ όλα πήγαιναν κατ' ευχήν, έκανε γνωστή την νέα της κατάσταση κατά την οποία ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά στη ζωή της.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της μέσα από το νοσοκομείο με τον πιο ευχάριστο τρόπο και ανέβασε στο Tik Tok ένα βίντεο πίνοντας τα απαραίτητα χάπια, πάντα με το λαμπερό της χαμόγελο.

«Και κάπως έτσι ξεκινάμε νέο αγώνα πάντα με κέφι και χαμόγελο. Να ένας τρόπος να πίνεις τα πρωινά χάπια. Καλή εβδομάδα και ανεβαίνω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παλαιότερα, είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που βίωσε κατά την προηγούμενη εμπειρία της με αυτή την ασθένεια, αλλά έχει αποδείξει πως είναι πολύ δυνατή και δεν θα επιτρέψει να την καταβάλει: «Έκλαψα, προσπαθούσα να κρατήσω βέβαια και κάποιες ισορροπίες για τους γονείς και την οικογένειά μου, αλλά μέσα μου σκοτείνιασα πολύ.

Μερικές ημέρες ήταν δύσκολο να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω στην τουαλέτα. Που ήταν ένα βήμα κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά έλεγα πως την ημέρα που δε θα σηκωθώ θα με έχει κερδίσει αυτό».