«Το λιγότερο που έχω να πω είναι...» - Δύσκολες στιγμές για τον Γιαννακόπουλου εγκλωβισμένος σε τρένο

«Ακινητοποιηθήκαμε για δύο ώρες χωρίς εξαερισμό, βρέφη, άνθρωποι ΑΜΕΑ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το λιγότερο που έχω να πω είναι...» - Δύσκολες στιγμές για τον Γιαννακόπουλου εγκλωβισμένος σε τρένο

Πολύ δύσκολες στιγμές βίωσε ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και δεκάδες κόσμος, που εγκλωβίστηκαν στο τρένο για Θεσσαλονίκη. Από χθες 28/7 υπάρχει μεγάλη οργή για το συγκεκριμένο γεγονός.

Οι επιβάτες έμειναν αρκετή ώρα χωρίς κλιματισμό και φως ενώ και τα δύο τρένα που επιχείρησαν να παραλάβουν τους επιβάτες χάλασαν και αυτά, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη σύγχυση.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (δείτε ποια είναι η πρώην σύζυγός του) μίλησε στην εκπομπή «Alpha τώρα» για την ταλαιπωρία που βίωσε ο κόσμος, ενώ προβλήθηκαν και πλάνα από την περιπέτεια που έζησε.

Όσα είπε ο Γιαννακόπουλος για τον εγκλωβισμό

«Ο εκνευρισμός και η αγανάκτηση των επιβατών ήταν απίστευτος. Κάποιοι έκαναν σκέψη να πάρουμε το 100 να υποβάλλουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Ακινητοποιηθήκαμε για δύο ώρες χωρίς εξαερισμό, βρέφη, άνθρωποι ΑΜΕΑ.

Δεν υπάρχει κανένα πρωτόκολλο διαχείρισης μιας τέτοιας κρίσης. Ανακοίνωσαν ότι έχουμε διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ. Άνοιξαν οι πόρτες επειδή κατέβηκαν οι ελεγκτές μετά από δύο ώρες μέσα στο σκοτάδι χωρίς εξαερισμό και χωρίς φως.

Δεν είχαμε καμία ενημέρωση ότι είχαμε βλάβη και ότι υπήρχαν λεωφορεία για να μας παραλάβουν. Το λιγότερο που έχω να πω είναι “Ντροπή!”. Μας είπαν να αποζημιωθούμε και πήγαμε στο ταμείο και δεν είχαν λεφτά να μας δώσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Λάρισα, 2 Μαρτίου 1980) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1980. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2002 ξεκινώντας την πορεία του ως ηθοποιός. Αρχικά εργάστηκε στο θέατρο στις παραστάσεις «Άντρες έτοιμοι για όλα» και «Η μικρή μας πόλη» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή τις σεζόν 2002-2003, ενώ ακολούθησαν κι άλλα θεατρικά έργα όπως «Ηρακλής», «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» και «Βούτσεκ».

Το 2005, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση συμμετέχοντας στο καστ της σειράς «Σαν γλυκό του κουταλιού» έχοντας το ρόλο του Άλκη. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στις σειρές «Μόνη εξ αμελείας» και «Amore Mio».

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Νικόλα Λύτρα στην καθημερινή σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ». Εκεί για τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν, από το 2008 μέχρι το 2012, συμπρωταγωνίστησε μαζί με την Φαίη Ξυλά, τον Παναγιώτη Πετράκη, την Αντιγόνη Δρακουλάκη και άλλους.

Το 2011 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη σειρά εποχής «Το Νησί» ενώ συμμετείχε και στον τρίτο κύκλο της σειράς «Πενήντα Πενήντα». Το 2014 συμμετείχε στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» ενώ το 2015 έκανε έκτακτες εμφανίσεις στην κωμική σειρά «Οι Συμμαθητές».