Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Τήνου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη κυκλοφόρησε μόλις το νέο της τραγούδι Φόρτε στο video clip του οποίου θα δούμε μια πασίγνωστη ηθοποιό και δυο ραδιοφωνικές παραγωγούς να υποδύονται τις φίλες της καλλιτέχνιδος. Ο λόγος φυσικά για τις Eβελίνα Παπούλια, Πόπη Χατζηδημητρίου και Έλενα Δημητράκη που είπαν να δοκιμάσουν και κάτι διαφορετικό κατ' εξαίρεση για χάρη της Ζουγανέλη.

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μάλιστα πρόσφατα συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο, 10 μέρες πριν όπου πραγματικά αποθεώθηκε από το κοινό. Κατάφερε με το δικό της μοναδικό τρόπου και την ενέργειά της πάνω στη σκηνή να ξεσηκώσει τον κόσμο, που την ακολουθεί πιστά σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα, αφού πρόκειται για μια καλλιτέχνιδα σπάνιας πάστας.

Το δελτίο τύπου για τη συμμετοχή της Παπούλια στο βίντεο κλιπ της Ζουγανέλη

Οι αγαπημένες ραδιοφωνικοί παραγωγοί Eβελίνα Παπούλια, Πόπη Χατζηδημητρίου και Έλενα Δημητράκη, άφησαν για λίγο το μικρόφωνο του Ελληνικού 93,2 και υποδύθηκαν τις φίλες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο video clip της αγαπημένης ερμηνεύτριας, στο τραγούδι Φόρτε σε στίχους και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο Ελληνικός 93,2 ταξίδεψε για ένα διήμερο στην μαγευτική Τήνο, με τους ραδιοφωνικού παραγωγούς, 15 ζευγάρια τυχερών ακροατών και φυσικά την ταλαντούχα Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής καμπάνιας με φόντο το κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα!;;Το ταξίδι τα είχε όλα! Θάλασσα, μουσική, ωραία παρέα, ραδιοφωνικές εκπομπές στο μπλε του Αιγαίου, exclusive συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το γύρισμα του video clip του τραγουδιού Φόρτε, ενός τραγουδιού που θα αγαπηθεί!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλαμπαλάκη και της Γιάννας Κονταξάκη στο νησί της Τήνου, προβάλλοντας τις κυκλαδίτικες ομορφιές!

Απολαύστε λοιπόν το Φόρτε της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και… φόρτε στο καλοκαίρι!

Η Παπούλια ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την αποχή της από τα social media

Η αγαπημένη ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια ξάφνιασε τους πάντες μέσα από την αγανάκτηση που εξέφρασε μέσα από δύο νέες της αναρτήσεις στο instagram. Η ίδια δήλωσε κουρασμένη και πιεσμένη μέσα από όλα τα κακά που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην ελληνική κοινωνία και έδωσε το δικό της μήνυμα για αυτά, ενώ δήλωσε πως αποσύρεται μέχρι το Σεπτέμβρη για να καταφέρει να ηρεμήσει.

Άλλωστε εκτός αυτών η τελευταία περίοδος δεν ήταν και η πιο εύκολη για την Παπούλια. Είχε να αντιμετωπίσει και τον μεγάλο χαμό της Ντίνας Κώνστα, της αγαπημένης της Ντένης Μαρκορά, που θριάμβευσαν μαζί στους «Δύο Ξένους». Η ηθοποιός στην είδηση του θανάτου της παρουσιάστηκε συντετριμμένη και έκανε ένα πολύ συγκινητικό ποστ για να αποχαιρετίσει την αγαπημένη της Ντένη.

Μετά και από τις πρόσφατες φωτιές στην Αττική, αλλά και την εμπρηστική επίθεση στην Real, η ηθοποιός αποφάσισε να απέχει από τα social media για λίγο καιρό.

Όπως έγραψε σε insta story της: "Μέσα σε μικρότερο διάστημα ενός μηνός έγινε εμπρηστική ενέργεια στον χώρο εργασίας μας @realfm978 και @ellinikos932 καίγεται το σύμπαν από τις φωτιές, βιασμοί εγκλήματα ειλικρινά η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα! Έχω ανθρώπους που αγαπώ και μ’ αγαπούν τόσο που μπορώ να ξεκουράζω την ψυχή και το μυαλό μου! Και λέω να εστιάσω σε αυτά! Αυτά είναι η τροφή της ψυχής μου! Αν νιώθετε το ίδιο εστιάστε κι εσείς σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους!… βάλτε στην άκρη το instagram το Facebook και ό,τι άλλο σας μαυρίζει την ψυχή! Εγώ αυτό θα κάνω! Συγχωρέστε με αλλά θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη! Καλές διακοπές!!".

Το νέο Post τη;ς Εβελίνας Παπούλια για τα κακώς κείμενα στη χώρα μας

Λίγο μετά έκανε και μια ανάρτησή, γράφοντας: "Κατεβάζω ρολά σε όλα! Θα τα ξανά πούμε τον Σεπτέμβρη γιατί βάζω το μυαλό και το σώμα μου σε διακοπές. Φυσικά μέχρι τέλος Ιουλίου φίλοι αγαπημένοι είμαστε συντονισμένοι στον @ellinikos932 γιατί και εγώ δουλεύω… 1η Αυγούστου εξαφανίζομαι! Αν λοιπόν δεν απαντώ στα μηνύματα σας δεν είναι γιατί σας ξέχασα αλλά γιατί δεν θα μπω στο ινσταγκραμ μέχρι τον Σεπτέμβρη! Αποτοξίνωση ! Σας αγαπώ!!”

Η ενημέρωση της Εβελίνας Παπούλια ότι αποσύρεται μέχρι το Σεπτέμβρη για διακοπές