Την ''ξέβρασε'' το κύμα - Οι νέες καλοκαιρινές φωτογραφίες της Δανάη Μπάρκα με ράστα

Απολαμβάνει κάθε στιγμή των διακοπών της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Την ''ξέβρασε'' το κύμα - Οι νέες καλοκαιρινές φωτογραφίες της Δανάη Μπάρκα με ράστα

Η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται στο μέσο των διακοπών της μετά την προσωρινή διακοπή της εκπομπής της «Πάμε Δανάη» και φροντίζει να γεμίσει μπαταρίες εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν. Πρόσφατα μάλιστα έκανε και μια μεγάλη αλλαγή στο look της και την είδαμε με πολλά κοτσιδάκια ράστα. Η παρουσιάστρια ανέβασε νέες καλοκαιρινές φωτογραφίες από την παραλία, όπου την βλέπουμε να παίζει με τα κύματα.

Η Μπάρκα έχει ακούσει πολλά κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ οι περισσότεροι θα θυμάστε την κόντρα της με την Αφροδίτη Λατινοπούλου που αποκάλεσε μη υγιές το πρότυπό της. Η παρουσιάστρια, που δεν έχει κανένα κόμπλεξ με τα κιλά της και την εμφάνισή της, απάντησε όπως έπρεπε στην πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ, εξηγώντας της για ποιο λόγο η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το μόνο που μετράει.

Οι νέες φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με ράστα στην παραλία

Η Δανάη Μπάρκα παίζει με τα κύματα

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει στη θάλασσα

Η Δανάη Μπάρκα ξεβράστηκε από τα κύματα

Το ξέσπασμα της με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για το πρόσωπό της

Στο «Secret» παραχώρησε συνέντευξη η Δανάη Μπάρκα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς όσο και για το αν «φιλτράρει» κάθε της κίνηση πριν την κάνει. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων αναφορικά με μια ανάρτηση που είχε κάνει με μαγιό (δείτε εδώ αναλυτικά).

«Πιστεύω πως όλα θέλουν όριο. Ζούμε σε μία εποχή που ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων και η «εμπόλεμη ζώνη» έχουν γίνει συνήθεια. Όλα κρίνονται επί 100, όλοι εκφέρουμε άποψη για όλα, όλοι «πυροβολούμε» ανθρώπους χωρίς να σκεφτούμε τι μπορεί να προκαλέσουμε.

Χαίρομαι αν καταφέρνω και βοηθάω, αν και το θεωρώ αυτονόητο οι γυναίκες όπως και οι άνδρες να αγαπάνε τον εαυτό τους, όπως κι αν είναι. Χαίρομαι αν κάποιοι άνθρωποι παίρνουν θάρρος από εμένα και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω. Ωστόσο, «μέτρον άριστον», όπως είπε και ο Κλεόβουλος».

Δανάη Μπάρκα - Ανάρτηση στο instagram

«Κάποιες φορές με στενοχωρούσαν, κάποιες άλλες δεν έδινα σημασία. Έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν γυρίζει όλη η Γη γύρω από μια δουλειά, ούτε από τον εαυτό μου, οπότε προσπαθούσα να ασχολούμαι με άλλα θέματα και να μην επηρεάζομαι. Είμαι σε πλήρη επικοινωνία με τους ανθρώπους του καναλιού για ό,τι προκύπτει και υπάρχει μεγάλη αγάπη και αλληλοκατανόηση, άρα νιώθω ασφαλής».