Δε μπορούσε να τα κάνει με τίποτα καλά - Στο πάτωμα η Κατσαφάδου πλένοντας τα πάνω από 8 σκυλιά της

«Τα παιδάκια μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δε μπορούσε να τα κάνει με τίποτα καλά - Στο πάτωμα η Κατσαφάδου πλένοντας τα πάνω από 8 σκυλιά της

H Δήμητρα Κατσαφάδου έχει καταφέρει να γίνει πολύ γνωστή και παράλληλα αγαπητή στο ευρύ κοινό, όχι μόνο για τα πολύ καλά καλλυντικά προϊόντα, που κυκλοφορεί αλλά και για τον χαρακτήρα της που ξεχωρίζει μέσω πολλών δράσεων που κάνει.

Θέλει να είναι πάντα δίπλα στον άνθρωπο και μάλιστα, παίρνει θέση όταν θεωρεί, ότι ζημιώνεται η φύση, τα ζώα και αδύναμα πλάσματα. Έτσι έκανε και με ένα post πολύ πρόσφατα σχετικά με τις καταστροφικές φωτιές στην Πεντέλη. Σε καμία περίπτωση, δεν αφήνει το συμβάν αυτό πίσω της, ωστόσο με ένα βίντεο την Παρασκευή 29/8 έδειξε πως θα συνεχίζει την προσφορά και κυρίως στα σκυλάκια της, που τόσο λατρεύει.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έκανε μπάνιο τα σκυλάκι της

«Είναι εγκληματικό»

Όσο η φωτιά στην Πεντέλη ήταν σε εξέλιξη και οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να σωθούν, την ίδια στιγμή που έχουν προκληθεί και προβλήματά ηλεκτροδότησης στις γύρω περιοχές, η Δήμητρα Κατσαφάδου προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για το δυσάρεστο γεγονός.

Μάλιστα, μέσα από την ανάρτησή της θέλησε δείξει πως η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει κάθε άνθρωπος είναι σημαντική και πως τώρα είναι η στιγμή να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπό μας. Στη συνέχεια, ανέβασε και ένα στόρι στο οποίο εξηγούσε πως δεν πρέπει οι άνθρωποι που αφήνουν τις κατοικίες τους να εγκαταλείπουν τα ζωάκια τους, ενώ η ίδια θα είναι ενεργή και θα προσπαθήσει να βοηθήσει οποιονδήποτε με κάθε τρόπο.

«Η φωτιά έξω απ'το δικό μας σπίτι όπως και στο σπίτι κάθε ανθρώπου που περνάει δραματικές ώρες αυτές τις στιγμές. Άνθρωποι υποφέρουν, ζωάκια καίγονται, σπίτια του κόσμου που φτιάχτηκαν με κόπους ζωής χάνονται. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι οι άνθρωποι και να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο.

Στείλτε μας μήνυμα. Πάρτε μας τηλέφωνο στο 216-9001313. Ενημερώστε μας που υπάρχει ζήτηση σε είδη πρώτης ανάγκης, νερά, τρόφιμα, ξηρά τροφή, ενυδατικές κρέμες, αντηλιακά για τους πυροσβέστες και για εσάς τους ίδιους. Που χρειάζεται χώρος φιλοξενίας για ανθρώπους και ζωάκια. Όλοι μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα!!!», έγραψε αρχικά.

Και συμπλήρωσε αργότερα: «Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαι στη διάθεσή σας. Μην εγκαταλείπετε τα ζώα σας είναι εγκληματικό. Κι εμένα το σπίτι μου είναι στο Πικέρμι αλλά υψίστης σημασίας έχουν πρωτίστως οι άνθρωποι, μετά τα ζώα και μετά τα ντουβάρια. Στείλτε μήνυμα για βοήθεια παντός είδους».

Δήμητρα Κατσαφάδου