Δεν κρατιέται από έρωτα ο Snik - Αγκαλιά με τη σύντροφό του Γιώτα στο νέο του video clip

Οι φωτογραφίες της με το συγκλονιστικό κόκκινο φόρεμα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν κρατιέται από έρωτα ο Snik - Αγκαλιά με τη σύντροφό του Γιώτα στο νέο του video clip

Έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό ότι ο Snik είναι ζευγάρι με τη Θεσσαλονικιά Γιώτα Ιωαννίδου με τους δυο τους να έχουν πραγματοποιήσει έκτοτε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα ο γνωστός τράπερ φαίνεται αρκετά πιο εκδηλωτικός σε σχέση με τον προηγούμενό του δεσμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπου κράταγαν πιο χαμηλό προφίλ. Όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν και οι δύο στο Instagram, η Γιώτα πρωταγωνιστεί στο νέο του video clip που γυρίστηκε στη Σαντορίνη.

Πριν από τη Σαντορίνη το ζευγάρι βρέθηκε στο άλλο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου τη Μύκονο, όπου τους εντόπισε και η κάμερα του Mykonos Live TV να περπατάνε χερι - χέρι στα σοκάκια του νησιού, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων. Φαίνεται πως οι δυο τους έχουν βρει το λιμάνι τους προς το παρόν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου και περνούν μια πολύ όμορφη περίοδο.

Οι φωτογραφίες από το νέο βίντεο κλιπ του Snik - Κρατιούνται αγκαλιά με τη σύντροφό του

Ο γνωστός τράπερ κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Erotas» από τη Minos EMI την 1η Αυγούστου. Το κομμάτι οπτικοποιήθηκε σε Μύκονο και Σαντορίνη και στο video clip πρωταγωνιστεί η νέα του σύντροφος, Γιώτα Ιωαννίδου.

Γιώτα Ιωαννίδου και Snik αγκαλιά στα γυρίσματα του νέου του video clip

Η Γιώτα Ιωαννίδου με άλλες κοπέλες στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ

Η Γιώτα Ιωαννίδου βάφεται για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ

Γιώτα Ιωαννίδου και Snik για γυρίσματα στη Σαντορίνη

Προκλήθηκε σάλος όταν την αποκάλεσε πατσαβούρα σε story και εκείνη του απάντησε κατάλληλα

Μεγάλη διάσταση είχε πάρει πριν λίγο καιρό το βίντεο που ο Snik δημοσίευσε στα social media με την σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, στο οποίο την αποκαλούσε «πατσαβούρα» (δείτε το εδώ). Ωστόσο, πρόκειται για ένα καθαρά χιουμοριστικό βίντεο και μάλιστα και οι 2 ξεχωριστά έδωσαν την απάντησή τους.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο (δείτε το εδώ), στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;».

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 27/6, η Γιώτα Ιωαννίδου δημοσίευσε και εκείνη ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τον τραβάει βίντεο στη Σαντορίνη όπου βρίσκονται, αποκαλώντας τον… «πατσαβούρη».