Ο άνδρας που ενώνει την Ρουμελιώτη με τη Χρύσα Καλπάκη - Όλα έγιναν μετά τον χωρισμό από τον Ιωσήφ Μαρινάκη

Λίγοι το αντιλήφθηκαν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο άνδρας που ενώνει την Ρουμελιώτη με τη Χρύσα Καλπάκη - Όλα έγιναν μετά τον χωρισμό από τον Ιωσήφ Μαρινάκη

Η Χρύσα Καλπάκη είναι πολύ επιτυχημένη σχεδιάστρια ρούχων, κυκλοφορώντας ανάρπαστες συλλογές με μοναδικά κομμάτια. Είναι γνωστό, πως στο παρελθόν είχε χρόνια σχέση με τον Ιωσήφ Μαρινάκη, με τον οποίο χώρισαν και ο ίδιος δήλωσε πως το γεγονός του άφησε μια πικρία.

Εκείνη όμως αποφάσισε να προχωρήσει στα ερωτικά της και σήμερα είναι πολύ καλά και μαζί με τον αδερφό της Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Μάλιστα, η σχεδιάστρια και η ηθοποιός δείχνουν να γνωρίζονται και να ταιριάζουν μεταξύ τους, αφού συχνά ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες τους στο instagram, ανταλλάζοντας η μία δώρα με την άλλη.

Η άγνωστη σχέση της Χρύσας Καλπάκη με την Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η πρώτη δήλωση της Χρύσας Καλπάκη για το χωρισμό από τον Μαρινάκη

Νέες πληροφορίες ήρθαν στην δημοσιότητα για τον χωρισμό του Ιωσήφ Μαρινάκη και της Χρύσας Καλπάκη, έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας και 4 χρόνια γάμου.

Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Happy Day, πως ο ηθοποιός και η σύζυγός του έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και άνθρωποι από το περιβάλλον τους περίμεναν ότι θα γίνει κάποια προσπάθεια για να τα ξαναβρούν, αλλά δεν τα κατάφεραν

«Εκτιμώ ένα ζευγάρι που κάνει την προσπάθειά του, εξαντλεί όλα τα περιθώρια. Προφανώς, υπήρχαν ζητήματα και δεν το είχαν ανακοινώσει. Από κάποια στιγμή και μετά αν βλέπεις ότι δεν οδηγεί και δεν βγαίνει πουθενά, παίρνεις τις αποφάσεις σου. Κάθε τέλος μια νέα αρχή. Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Για να έχουν πάρει αυτήν την απόφαση, το έχουν κάνει συνειδητά», είπε από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Χρύσα Καλπάκη, έκανε στην Φαίη Σκορδά την πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό της, μιλώντας με τα πιο όμορφα λόγια για τον άνθρωπο που έζησε μαζί 14 χρόνια από τη χωή της.

«Ναι έχουμε χωρίσει. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπός μου για μια ζωή», ανέφρερε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη παντρεύτηκαν το 2014 με πολιτικό γάμο στο Μανχάταν ενώ το 2016 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος τους στην Κρήτη.