Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Ξύπνησε και το βρήκε στο κρεβάτι - Το τρυφερό δώρο του Μαρτίκα στη Βρισηίδα πριν φύγει για τη δουλειά

Πολύ ρομαντικός!

Ξύπνησε και το βρήκε στο κρεβάτι - Το τρυφερό δώρο του Μαρτίκα στη Βρισηίδα πριν φύγει για τη δουλειά
News 29.07.2022 17:53
Από Ελένη Μήτση

O Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι γεγονός, πως είναι ζευγάρι και μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένοι μαζί, αφού οι δημοσιεύσεις τους στο instagram είναι πολλές, συνεχείς και ''στάζουν'' μέλι.

Το ζευγάρι μετά τις κοινές τους διακοπές, αυτές τις ημέρες είναι και πάλι μαζί και μάλιστα στην Αθήνα στο σπίτι του φαρμακοποιού. Εκείνος δεν αφήνει τα επαγγελματικά του, αλλά προσπαθεί ακόμα και όταν φεύγει για την δουλειά να αφήνει ένα στίγμα του, όπως τα γλυκά και η κάρτα, που βρήκε η Βρισηίδα με το, που ξύπνησε την Παρασκευή 29/7 το πρωί.

Η τρυφερή κάρτα του Σπύρου Μαρτίκα στην Βρισηίδα Ανδριώτου

Το δημοσίευμα τους που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Το αγαπημένο ζευγάρι, Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας, περνούν τις διακοπές τους μαζί στην Μύκονο και πολύ αγαπημένοι, ωστόσο ο γνωστός φαρμακοποιός, το πρωί της Κυριακής 17/7, έκανε μία δημοσίευση στην οποία απαντά για τα όσα σχολιάστηκαν αρνητικά από κάποιους χρήστες και ιδιαίτερα η έξοδός τους στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στο νησί των ανέμων, όπου το πρώτο τραπέζι στο οποίο κάθισαν, κόστιζε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν όλοι 15.000 ευρώ.

«Αγαπημένοι μας φίλοι! Ευχαριστούμε και τους υπεύθυνους της συναυλίας του Βέρτη για την θέση που μας φιλοξένησε πληρώνοντας τα ελάχιστα που θα είχαν τη δυνατότητα όλοι μα όλοι να συμμετέχουν. Ευχαριστώ προσωπικά το γαμπρό μου για τη φιλοξενία του! Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας στη Μύκονο για την αγάπη και την εκτίμηση τους!

Έξι μήνες ζήσαμε πολύ δύσκολα, πέντε μέρες στη Μύκονο νομίζω ήταν ανακούφιση για εμάς! Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν! Επιστρέφουμε να εκπληρώσουμε κάθε υπόσχεση μας! Παρακαλούμε όλα τα site που παρακολουθούν τις εξελίξεις να εκφράζονται με ειλικρίνεια για να μην προσβάλουν με ανακριβείς πληροφορίες την υπόληψή μας θυσιάζοντας μας στο βωμό του κέρδους τους! Σας ευχαριστούμε όλους!».

Η απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα μετά τα σχόλια για τις διακοπές του στη Μύκονο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με μικροσκοπικό λευκό μπικίνι η Βρισηίδα Ανδριώτου στη Μύκονο - Σου βρήκαμε παρόμοιο με 17,98 ευρώ

Τον άλειφε με αντηλιακό για να μην ''αρπάξει'' - Τα τρυφερά στιγμιότυπα Μαρτίκα και Βρισηίδας από τη Μύκονο

Share