Για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου του Άγγελου Μπράτη - Τα τρυφερά φιλιά στο στόμα

Είναι πολύ ταιριαστοί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου του Άγγελου Μπράτη - Τα τρυφερά φιλιά στο στόμα

Ο Άγγελος Μπράτης, ο πολύ πετυχημένος σχεδιαστής ρούχων γενικότερα έχει επιλέξει να απασχολεί με τη δουλειά και τα απόμενα επαγγελματικά βήματα, που ετοιμάζει κάθε χρόνο, είτε στη τηλεόραση είτε με τα ρούχα, που ράβει.

Για την προσωπική του ζωή πάει πολύ λίγος καιρός, που μιλάει ελεύθερα. Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε τονίσει δημόσια, πως είχε γνωρίσει τον σύντροφό του και πως σύντομα θα τον γνώριζε στο ευρύ κοινό. Και τελικά το έκανε. Την Παρασκευή 29/7 ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο, με τον καλό του Γεώργιο Σαράντο, από ένα απόσπασμα εκπομπής, που γύρισαν μαζί στην Ιθάκη.

Το βίντεο και η φωτογραφία του Άγγελου Μπράτη με τον σύντροφό του

Σύντροφος - Μπράτη

«Είναι η τρίτη μου σχέση»

Το πρωί της Πέμπτης 23/6 ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε στον καναπέ του «Πρωινού» και μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα. Όπως είχε αποκαλύψει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός σχεδιαστής είναι σε σχέση και μάλιστα δεν προσπαθεί να το κρύψει.

«Ναι είμαι σε σχέση αλλά δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω», ανέφερε αρχικά ο σχεδιαστής και συνέχισε: «Και στο παρελθόν έχω κάνει σχέσεις και έχω χωρίσει. Δεν είναι η πρώτη μου σχέση είναι η τρίτη. Είμαι πολύ πιστός άνθρωπος.

Είμαι πιστός γενικά όχι μόνο στις σκέψεις, είμαι πιστός με τους φίλους μου, με την δουλειά μου, με τα projest ου αναλαμβάνω. Είμαι πιστός άνθρωπος.

Είχα τρεις σχέσεις σε όλη μου την ζωή. Η πρώτη διήρκησε 10 χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι ποτέ πολύ αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου», παραδέχτηκε ο Άγγελος Μπράτης.

«Αυτό που ερωτεύομαι σε έναν άνθρωπο είναι η ανθρωπιά, να είναι καλός άνθρωπος και να είμαι φίλος μαζί του. Να μην υπάρχει καμία κριτική και να είμαι ίσός, δεν μπορώ τις ανισορροπίες και τους ανταγωνισμούς. Θέλω να περνάω ωραία με τον σύντροφό μου», ολοκλήρωσε.