Όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Η Αθηνά New York πόζαρε topless και "άναψε" φωτιές

Σούσουρο με τη νέα της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Η Αθηνά New York πόζαρε topless και

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Αθηνά New York μέσα από την συμμετοχή της στο «The Bachelor 2» όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Αναμφίβολα ήταν μια από τις κοπέλες όπου κατάφερε να "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον τόσο του Αλέξη Παππά όσο και των τηλεθεατών καθώς οι ατάκες της ήταν άκρως επικές.

Όπως παρακολουθήσαμε, ήταν και η μεγάλη νικήτρια η οποία "έκλεψε" την καρδιά του Bachelor, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα η ίδια μαζί με τον Αλέξη Παππά ανακοίνωσαν πως δεν είναι πλέον μαζί κάτι που δεν ξάφνιασε ιδιαίτερα όλους τους υπόλοιπους καθώς ήταν κάτι που περίμεναν.

Πλέον, η Αθηνά New York είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως έχει αποκαλύψει και παλιότερα η μεγάλη της αγάπη είναι η Ελλάδα όπου την επισκέπτεται όποτε έχει χρόνο.

Έτσι, κατάφερε να προκαλέσει αναστάτωση με τη νέα της ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει τόπλες, καθώς το μαγιό της είναι μικροσκοπικό, ενώ στο κάτω μέρος φαίνεται πως φοράει... μια ουρά γοργόνας (δείτε εδώ πώς ήταν παλιότερα).

Η Αθηνά New York ποζάρει topless στην Κεφαλονιά

Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες της Αθηνάς New York που κυκλοφόρησαν

Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ την φετινή σεζόν ήταν αναντίρρητα αυτό της Αθηνάς New York, η οποία στέφθηκε νικήτρια στο The Bachelor 2, ωστόσο εκείνη και ο Αλέξης Παππάς μετά από λίγο καιρό αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Η ίδια βρίσκεται στην Αμερική εδώ και μερικούς μήνες στην Αμερική και κρατά καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media ωστόσο και από το κανάλι που διατηρεί στο Youtube.

Η Αθηνά μάλιστα δημοσίευσε πριν μερικές ώρες μερικές νέες φωτογραφίες της, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με στενό μαύρο φόρεμα, αρκετά αποκαλυπτικό και αισθησιακό. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση απέσπασε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά χιλιάδες αντιδράσεις και σχόλια.

Η νέα ανάρτηση της Αθηνάς New York με στενό δερμάτινο φόρεμα