«Αυτό το άλμα το αφιερώνω στον...» - Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ελεύθερη πτώση για πάρτη του...

Φωτογραφίες από τη στιγμή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτό το άλμα το αφιερώνω στον...» - Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ελεύθερη πτώση για πάρτη του...

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει επιδείξει έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα και ακόμα και αν δεν κατάφερε να κερδίσει το Survivor, στο οποίο συμμετείχε δείχνει πως εξακολουθεί να είναι αθλητική και να δοκιμάζει νέα πράγματα.

Πολύ πρόσφατα δοκίμασε να κάνει ελεύθερη πτώση και στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες από την εμπειρία της αυτή στo instagram. Δηλώνει φανερά ενθουσιασμένη, που το τόλμησε και αυτό, μιας και έχει βάλει σκοπό να μην αφήνει τίποτα από όσα έχει σκεφτεί ανεκπλήρωτο, ώστε να μην έχει απωθημένα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ελεύθερη πτώση

«Τι Ωραία!!!Μα ποσό ωραία είναι να πετάς. Είπα να δοκιμάσω τα καινούρια (θεραπευμένα) μου φτερά αν λειτουργούν κ παιδιά γ@@@@@. Αυτό το άλμα το αφιερώνω στον εαυτό μου κ σε όσους χαίρονται να με βλέπουν να πετάω ψηλά.

Αν κ πρώτη φορά ελεύθερη πτώση, δεν έκλεισα ποτέ τα μάτια μου παρά μόνο στην ηδονή απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο κ το έζησα με πολλά διαφορετικά συναισθήματα στο 100% ,οι εκφράσεις μου τα λένε όλα».

Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μίλησε σήμερα 15/9 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον αγαπημένο της σύντροφο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και για την συμμετοχή της στο Survivor.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Ρούφηξα πολύ έντονα αυτή την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, αλλά σε ένα ριάλιτι δεν μετανιώνω που ήμουν αυθόρμητη», είπε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμπλήρωσε: «Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα με τον Αλέξανδρο. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω δουλέψει σερβιτόρα και έκανα σχέδια σε μια διαφημιστική εταιρεία. Είμαι ανοιχτή στο κομμάτι της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει».