Χαρές για την Ζέτα Μακρυπούλια - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα σήμερα το πρωί με φωτογραφία από τις διακοπές της

Και είναι μαγική η φωτογραφία...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαρές για την Ζέτα Μακρυπούλια - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα σήμερα το πρωί με φωτογραφία από τις διακοπές της

Η Ζέτα Μακρυπούλια τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μετά από την αυλαία που έριξε η εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Να τονίσουμε πως η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την ίδια ήταν από τις καλύτερες για την ίδια καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι άκρως ικανοποιητικά.

Από την άλλη, η γνωστή παρουσίαστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, η ίδια έχει έναν λόγο παραπάνω στο να είναι χαρούμενη μιας και σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για την ίδια καθώς είναι τα γενέθλιά της.

Έτσι το πρωί της Κυριακής (31/7) θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Θα ξεκινήσω την γενέθλια ημέρα μου με την Ανατολή! Ώρα 6:21. Καλημέρα να έχουμε!».

Η ανάρτηση της Ζέτα Μακρυπούλια

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και με τα μαλλιά κότσο - Οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια που έφεραν δεκάδες σχόλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και όχι αδίκως. Έχει απίστευτο κορμί το οποίο συντηρεί με σωστή διατροφή, αλλά και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές με τις φωτογραφίες της χωρίς ίχνος make up στην παραλία.

Τις φωτογραφίες αυτές δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους κάθε φορά να της σχολιάζουν με τα καλύτερα λόγια.

Έτσι έγινε και χθες 28/7, όταν δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες μετά την θάλασσα, όταν είχε πάει σε ύψωμα για να δει το πανέμορφη ηλιοβασίλεμα.

Η εν λόγω ανάρτηση απέσπασε πολλά σχόλια για το πόσο όμορφη ήταν!

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια