Η φωτογραφία της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη που προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το... ξεκάθαρο σχόλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη που προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φουσκώνει (δείτε εδώ φωτογραφία της με μαγιό). Η Ιωάννα Τούνη, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια ουκ ολίγες φορές, δεν περνάει εύκολη εγκυμοσύνη.

Ο γυναικολόγος της ειδικά τις τελευταίες ημέρες που σημειώνονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες της απαγόρευσε να βγει από το σπίτι κι έτσι περνάει την ώρα της στο σπίτι βλέποντας netflix αλλά και ανεβάζοντας φωτογραφίες από "κάποτε" στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία από κάποτε που άραζε στις παραλίες και έτρωγε πίτσα και φωτογραφιζόταν!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη έγκυος Δημήτρης Αλεξάνδρου

Πρώτος και καλύτερος εννοείται πως της σχολίασε ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου , γράφοντας "Αγάπη μου!!!!", που η αλήθεια είναι είχαμε καιρό να δούμε κάποιο σχόλιό του. Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα μεταξύ τους δεν πήγαιναν πολύ καλά και ο χωρισμός που είχαν για λίγες ημέρες είχε απασχολήσει αρκετά τα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, το ζευγάρι τώρα πια είναι πάλι μαζί και μετά από αυτή την μεγάλη κρίση που πέρασε στην σχέση του προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά του. Προσφάτως μάλιστα, ο Δημήτρης έκανε μια δημόσια εξομολόγηση στην Ιωάννα που κανείς δεν περίμενε (δείτε εδώ περισσότερα).