Με κίτρινο φόρεμα και wet look - Η Ρένα Μόρφη έκανε την εμφάνιση που δεν περίμενε κανείς

Αναστάτωσε ολόκληρο το instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κίτρινο φόρεμα και wet look - Η Ρένα Μόρφη έκανε την εμφάνιση που δεν περίμενε κανείς

Τις live εμφανίσεις της έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό η Ρένα Μόρφη, μετά το τέλος της εκπομπής "Μουσικό Κουτί" που παρουσίαζε στην ΕΡΤ με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε πριν μερικές μέρες στην Σίφνο και ξεσήκωσε ολόκληρο το νησί (δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες της).

Χαμό όμως προκάλεσε και με μια νέα φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάνοντας συγκεκριμένα μια εμφάνιση που δεν περιμέναμε.

Ειδικότερα, στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για την διαφήμιση ενός συγκεκριμένου ποτού, η Ρένα Μόρφη πόζαρε στον φακό φορώντας ένα κατακίτρινο φόρεμα, ενώ είχε και το περιβόητο wet look, το οποίο ομολογουμένως υποστηρίζει πολύ.

Φυσικά, τα σχόλια και τα likes πήραν για ακόμη μια φορά "φωτιά".

Με κίτρινο φόρεμα και wet look η Ρένα Μόρφη

Με κίτρινο φόρεμα και wet look η Ρένα Μόρφη

Με χρυσό φόρεμα και μαλλιά τύπου 70's - Η εμφάνιση της Ρένας Μόρφη που συζητήθηκε

Σούλη Ανατολή ή αλλιώς η Ρένα Μόρφη, αποτελεί μία από τις πιο αιθέριες υπάρξεις του ελληνικού πενταγράμμου. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της και έτσι τη βλέπουμε σε ρόλο παρουσιάστριας στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου.

«Αμέσως μετά την καραντίνα ήρθε η πρόταση από τον Κωνσταντίνο Ζούλα, από την ΕΡΤ για μια μουσική εκπομπή. Στην αρχή την αντιμετώπισα αρνητικά, σκέφτηκα “πού πάω να μπλέξω;”, είναι άλλη δουλειά, σκέφτηκα ότι θα είχα τον Χατζηνικολάου να μου λέει ότι του έφαγα τη δουλειά. Είναι μια περιπέτεια συναρπαστική», είχε πει ο συμπαρουσιαστής της για την συνεργασία τους σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το πιο εντυπωσιακό της φόρεμα.

Πρόκειται για ένα ολόχρυσο φόρεμα με ζώνη στη μέση, το οποίο συνδύασε με το πιο 70's χτένισμα που σιγά σιγά επανέρχεται στη μόδα.

Ρένα Μόρφη χρυσό φόρεμα