Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας ετοιμάζεται να παντρευτεί με επιχειρηματία ελληνικής καταγωγής

Ποιος είναι ο γοητευτικός άνδρας;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας ετοιμάζεται να παντρευτεί με επιχειρηματία ελληνικής καταγωγής

Πριγκιπικός γάμος με ελληνικό στοιχείο ετοιμάζεται για το επόμενο διάστημα, αφού όπως έγινε γνωστό ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θερμιώτης παντρεύεται την πανέμορφη πριγκίπισσα Ιμάν, κόρη του βασιλιά της Ιορδανίας.Οι δυο τους είναι τρία χρόνια σε σχέση και έτσι πήρε την απόφαση να τη ζητήσει επίσημα σε γάμο από τους γονείς της, τον βασιλιά Αμπντάλα Β’ και την βασίλισσας Ράνια.

Είναι η δεύτερη τελετή για πριγκιπικό ζευγάρι που θα συντελεστεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς πριν από δύο μήνες αρραβωνιάστηκε και η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα με τον Σαμάνο σύντροφό της, που της χάρισε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι πολλών καρατίων. Η συγκεκριμένη γαλαζοαίματη ωστόσο έχει προβληματίσει το νορβηγικό παλάτι, καθώς έχει ήδη αποχωρήσει και μένει στο Λος Άντζελες ενώ δεν είναι ευχαριστημένοι οι συγγενείς από την επιλογή του συντρόφου της.

Ποιος είναι ο ελληνικής καταγωγής Δημήτρης Θερμιώτης που παντρεύεται την πριγκίπισσα Ιμάν

Ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας είναι γεννημένος το 1994 στο Καράκας της Βενεζουέλας. Είναι γιος του Αλέξανδρου Θερμιώτη και της Corina Hernández, ενώ έχει και δυο μικρότερα αδέλφια την Αλέξια και τον Αλεχάνδρο.
Το όνομα του Δημήτριος το αντλεί από τον παππού του, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες της Βενεζουέλας.

Γεννημένος το 1922 στην Άνδρο και μεγαλωμένος στο νησί, κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να ανοίξει τα φτερά του και να ξενιτευτεί. Η ζωή τον έστειλε στη Βενεζουέλα, όπου εκεί ο Τζίμι Θερμιώτης, αφού ίδρυσε μια σειρά από εταιρείες, στη συνέχεια κατάφερε να εξασφαλίσει για τη χώρα το franchise του οίκου Dior.

Μάλιστα ο Δημήτρης Θερμιώτης μετονομάστηκε σε Τζαμίλ στην επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας. Κι αυτό επειδή για να τελεστεί ο γάμος, ο γαμπρός συμφώνησε να ασπαστεί το Ισλάμ.

Ο Δημήτρης Θερμιώτης με την πριγκίπισσα Ιμάν

Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας

Είχε προηγηθεί ο αρραβώνας τους ένα μήνα πριν

Τον αρραβώνα της κόρης της, Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, είχε ανακοινώσει πριν από ένα μήνα η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας. Ο μελλοντικός σύζυγος είναι ο Τζαμίλ Αλέξανδρος Θερμιώτης. Η οικογένεια του είναι μέλος της ελληνικής παροικίας της Βενεζουέλας.

Η 25χρονη πριγκίπισσα Ιμάν είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της Βασίλισσας Ράνια Αλ Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, ενώ ο Θερμιώτης, o οποίος γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας, είναι διευθύνων σύμβουλος σε fund επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Έγραψε για τον αρραβώνα της κόρης της η Βασίλισσα Ράνια:

«Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ιμάν. Το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που τιμούσα από τη μέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε σένα και στον Τζαμίλ μια ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο», ανέφερε στην ανακοίνωσή της για τον αρραβώνα η Βασίλισσα Ράνια.