Δεν την άφησε λεπτό από την αγκαλιά του - Τα νυχτοπερπατήματα του Στάθη Σχίζα με την Παναγιώταρου

Φιλιά, αγκαλιές και πολλά χαμόγελα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν την άφησε λεπτό από την αγκαλιά του - Τα νυχτοπερπατήματα του Στάθη Σχίζα με την Παναγιώταρου

Μετά το Survivor 5, οι προσωπικές στιγμές για τον νικητή Στάθη Σχίζα και τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έχουν τέλος. Άλλωστε μετά την σχέση εξ' αποστάσεως δοκιμάστηκαν αρκετά και φαίνεται να έχουν βρει την ευτυχία ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και αλληλοστηρίζονται σε κάθε τους βήμα. Η νέα τους βραδινή έξοδος σε νυχτερινό κέντρο αποδεικνύει πως ο έρωτας καλά κρατεί, αφού κυριολεκτικά ο Σχίζας δεν την άφηνε να ξεκολλήσει από πάνω του.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα αιφνιδίασαν τους πάντες γύρω από το θέμα του γάμου τους, αφού πολλές ήταν οι αναφορές πριν βγει και ο Σχίζας από το παιχνίδι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η Παναγιώταρου ανέβασε κάποια stories από έναν οίκο νυφικών, κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν προς στιγμήν ότι παντρεύονται, ωστόσο πρόκειται περί παρεξήγησης , αφού άλλη είναι η τυχερή πρώην παίκτρια του παιχνιδιού που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η νέα κοινή εμφάνιση Παναγιώταρου και Σχίζα στο Romeo - Αγκαλιές και φιλιά όλο το βράδυ

Ο Σχίζας με την Παναγιώταρου χέρι-χέρι στο Ρομέο

Ο Σχίζας με την Παναγιώταρου αγκαλιά σε νυχτερινό κέντρο

Ο Στάθης Σχίζας φιλάει στο μάγουλο την Παναγιώταρου

Το καυτό φιλί της Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα

«Σκεφτόμαστε να...» - Ο Σχίζας ανακοίνωσε μια και έξω τις βλέψεις που έχει για την Παναγιώταρου

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχαν παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα του ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των όσων είπαν, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέση τους, που συζητιέται ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο, που είναι ξανά μαζί μετά από τόσους μήνες απόστασης, που είχαν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα βιαστούν να κάνουν κινήσεις, που αφορούν στη σχέση τους και με πρώτο βήμα να είναι η συγκατοίκηση, καθώς και οι δύο είναι σε φάση, που ψάχνουν σπίτι.

«Μόνο καλά πράγματα φαντάζομαι για αυτό το κορίτσι». «Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψαν.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Κάνουμε εκπομπή κάθε μέρα στο σπίτι».