Μαίρη Συνατσάκη: Οι 12 ερωτικοί της σύντροφοι και το σεξ μέσα σε δωμάτιο λεβητοστάσιου

Όσα έχει αποκαλύψει η - πλέον - εγκυμονούσα για το παρελθόν της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαίρη Συνατσάκη: Οι 12 ερωτικοί της σύντροφοι και το σεξ μέσα σε δωμάτιο λεβητοστάσιου

Το όνομά της προστέθηκε πριν από λίγες ώρες στην λίστα με τις εγκυμονούσες στην ελληνική showbiz αφού με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έχοντας αγκαλιά τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή, αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν για να γνωρίσετε καλύτερα την... Μαίρη!

Η παρουσιάστρια και influencer το 2019 μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή, τις ερωτικές της σχέσεις, την σεξουαλική της ζωή αλλά αναφέρθηκε και για πρώτη φορά στο τέλος της σημαντικής για εκείνη σχέσης με τον κολλητός της.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε για την ερωτική της ζωή:

Έχει πάει σύνολο με…12 συντρόφους και η ηλικία που έκανε έρωτα ήταν 16 χρονών, είπε το 2019...

Παραδέχτηκε πως είχε σύντροφο με μικρό μόριο, έχει φάει «κέρατο» και έχει απιστήσει και η ίδια.

Το πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει έρωτα είναι στο δωμάτιο του λεβητοστάσιου και σε ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε ένα στενάκι.

Η σχέση μου με τον κολλητό μου, Σπύρο Σαμοΐλη τελείωσε

Ακόμα, η Μαίρη παραδέχτηκε δημόσια πως η φιλία της με τον Σπύρο Σαμοΐλη έχει όντως τελειώσει μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και η ίδια εξήγησε πως δεν μπορεί να μιλήσει με πολλές λεπτομέρειες για το «διαζύγιο» αυτό, αρκέστηκε όμως να πει πως η αιτία του χωρισμού ήταν πολύ σημαντική και ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν όντως έμπαινε σε λεπτομέρειες θα κατέληγε το βίντεο σε ριάλιτι σόου.

Το πραγματικό όνομα του συντρόφου της Μαίρης

«Όχι δεν τον λένε Ίαν. Πώς τον λένε πραγματικά; Σας το έχω ξαναπεί. Έχω σχολιάσει πως όταν πηγαίνουμε στους δικούς του και τον φωνάζουν έτσι λέω ‘καλά, αυτός ποιος είναι;’. Τον φωνάζουν όπως το έχουν βαφτίσει το παιδάκι. Κωνσταντίνο τον λένε τον άνθρωπο», είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η ίδια η Μαίρη.