Την έλουζε ο ήλιος πάνω σε σκάφος - Η Μαρία Μπεκατώρου με χρυσό μπικίνι στη Σύρο

Χαλαρές στιγμές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Την έλουζε ο ήλιος πάνω σε σκάφος - Η Μαρία Μπεκατώρου με χρυσό μπικίνι στη Σύρο

H Mαρία Μπεκατώρου μετά τη βόλτα, που έκανε στο κέντρο της Αθήνας, την οποία όσοι είδαν θεώρησαν κάπως εκνευρισμένη, συνεχίζει τις διακοπές της σε νησιά της Ελλάδας μαζί με τον αγαπημένο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Η παρουσιάστρια αγαπάει πολύ το ελληνικό καλοκαίρι και συγκεκριμένα τις εξορμήσεις σε νησιά, μιας και η καταγωγή της είναι από την Κεφαλονιά και έτσι το υγρό στοιχείο και η θάλασσα τη μαγεύει λίγο παραπάνω. Η Σύρος είναι τελευταία της επιλογή, από την οποία και κάνει δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα την Δευτέρα 1 Αυγούστου βρέθηκε χαλαρή πάνω σε ένα σκάφος.

Η Μαρία Μπεκατώρου σε σκάφος στη Σύρο

Μπεκατώρου - Σύρος

Το μυστικό που βοήθησε τη Μαρία Μπεκατώρου να χάσει κιλά

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη αρχίσει για τη Μαρία Μπεκατώρου και μάλιστα, οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό (δείτε τις εδώ) μαρτυρούν για ακόμη μια φορά τη μεγάλη αλλαγή που έκανε τα τελευταία χρόνια στο σώμα της.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την προσπάθεια αυτή το καλοκαίρι του 2020 και όσο έβλεπε τον εαυτό της να χάνει κιλά, τόσο πείσμωνε για να συνεχίσει.

Από το περιοδικό YOU

Δεν τρώει γλυκά (έχει πει "αντίο" στο αγαπημένο της μιλφέιγ) και έχει βγάλει από τη διατροφή της τη ζάχαρη. Η Μαρία προτιμά γλυκαντικά φυτικής προέλευσης, αποφεύγει τα αναψυκτικά, αφού το όνο που προσφέρουν είναι extra θερμίδες, έχοντας μειώσει σημαντικά το αλάτι στα φαγητά.

Τέλος, λέει "όχι" στα τηγανιτά (κυρίως) το βράδυ και φροντίζει να καταναλώνει σαλάτες ή ένα γιαούρτι με 1,5% ή 2% λιπαρά με μούσλι.

«Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά! Και δεν με νοιάζει για τις σοκολάτες -δεν μου αρέσουν-, αλλά αυτό που μου στοίχισε είναι πως έκοψα τις λαχταριστές κρέμες», είχε αποκαλύψει η Μαρία Μπεκατώρου! Με φουλ θετική ενέργεια και ένα πηγαίο χαμόγελο, έχει πια υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής που ακολουθεί όσο πιο πιστά μπορεί.