Σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά - Οι δηλώσεις της μητέρας του Ίαν για τις γυναίκες πριν τη Συνατσάκη

Η κοινή τους συνέντευξη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά - Οι δηλώσεις της μητέρας του Ίαν για τις γυναίκες πριν τη Συνατσάκη

Ο Ίαν Στρατής είναι ένας πολύ ταλαντούχος και αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος δε συνηθίζει να κάνει δημόσιες δηλώσεις, καθώς πέραν των πολύ ευχάριστων, που ανακοίνωσε η σύντροφος του Μαίρη Συνατσάκη για την κοινή τους ζωή, είναι λίγα όσα ξέρουμε για εκείνον.

Σπάνια θεωρείται και σε πολλούς έκανε εντύπωση η συνέντευξη, που είχε δώσει ο τραγουδιστής μαζί με την μητέρα του στο παρελθόν στην εκπομπή ''ελένη''. Η κυρία Μαρία, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά, μίλαγε με πολύ γλυκά λόγια για τον γιο της και μάλιστα είχε αποκαλύψει, πως είχε γνωρίσει όλες της συντρόφους του, πριν τη Μαίρη.

Η μοναδική συνέντευξη της πεθεράς της Μαίρης Συνατσάκη

«Πολλές φορές ο γιος μου με λαχτάρησε!» είχε αποκαλύψει η μητέρα του, με τον Ίαν Στρατή να συμπληρώνει: «Η μαμά μου εξαιτίας μου έχει κάνει εγχείρηση στις φωνητικές χορδές , επειδή φώναζε πολύ»! Η γλυκιά μανούλα τόνισε: «Του άρεσε να πειράζει τα αδέρφια του με επικίνδυνα παιχνίδια και εγώ μια ζωή φώναζα «Κωνσταντίνεεε».

«Έμεινα στο ίδιο σπίτι με τους δικούς μου μέχρι τα 17 μου. Μετά πήγα σε ένα σπίτι μόνος μου, ακριβώς από κάτω και μετά στα 22 πήγα σε ένα σπίτι μόνος μου… Αραιά και που παίρνω κανένα ταπεράκι από τη μαμά μου. Τηλεφωνώ στη μαμά μου όταν χρειάζομαι κάτι ή θέλω να δω πώς είναι».

Το πραγματικό όνομα του Ίαν Στρατή

Ό Ίαν Στρατής είναι ένας τραγουδιστής, ο οποίος δεν επιθυμεί να κάνει συχνά δημόσιες δηλώσεις, ούτε να προβάλει την προσωπική του ζωή στα μέσα, ωστόσο μετά την περιβόητη ανακοίνωση της Μαίρης Συνατσάκη, που αφορά στο μωρό, που περιμένουν είναι λογικό τα φώτα να στραφούν πάνω τους.

Το ζευγάρι είναι καιρό μαζί, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει ο ένας για τον άλλον πολλά. Αυτό όμως, που είχε πει η Μαίρη σε παλιότερη συνέντευξη της για το αγόρι της στο ''Breakfast at star'' λίγοι το θυμούνται και πολλοί θα ήθελαν να το ξέρουν. Το όνομα Ίαν, όπως είπε και η ίδια δεν είναι το βαφτιστικό του, αλλά προέρχεται από το Κωνσταντίνος, με το οποίο τον αποκαλούν και οι γονείς του.

«Όχι δεν τον λένε Ίαν. Πώς τον λένε πραγματικά; Σας το έχω ξαναπεί. Έχω σχολιάσει πως όταν πηγαίνουμε στους δικούς του και τον φωνάζουν έτσι λέω ‘καλά, αυτός ποιος είναι;’. Τον φωνάζουν όπως το έχουν βαφτίσει το παιδάκι. Κωνσταντίνο τον λένε τον άνθρωπο».