Χωρίς μακιγιάζ και ρετούς - Πώς είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στα 54 της χωρίς ίχνος photoshop

Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς μακιγιάζ και ρετούς - Πώς είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στα 54 της χωρίς ίχνος photoshop

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία έχει αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και περνά τον ελεύθερό της χρόνο στην θάλασσα, κάνοντας τα μπάνια της και γεμίζοντας τις μπαταρίες της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός έχει γίνει αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της με μωβ μαγιό μπικίνι χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς κι όπως κάθε φορά έτσι και τώρα ήταν αρκετά εντυπωσιακή (δείτε εδώ περισσότερο φωτογραφικό υλικό της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με μαγιό).

Η νέα φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με μαγιό

«Καλωσήρθες Αύγουστε! #august #summer #suntan #sunkissed #vitaminsea #greece #greece???????? #greekislands #summerholidays #nofilter #noretouch», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η νέα φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με μαγιό

Έτσι διατηρεί σώμα και επιδερμίδα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

«Στο νεσεσέρ μου έχω πάντα την ενυδατική κρέμα προσώπου. Προτιμώ τις φαρμακευτικές κρέμες από τις καλλυντικές. Όταν έχω διάθεση, επιλέγω να τονίζω τα ζυγωματικά και τα χείλη μου. Το δικό μου μυστικό ομορφιάς είναι η μεσοθεραπεία. Ξεκίνησα να κάνω στα 28 μου και για δύο χρόνια έκανα συστηματικά, προκειμένου με το πέρασμα του χρόνου να κρατηθεί ο ιστός σε καλή κατάσταση. Πλέον κάνω μία φορά το χρόνο.

Προσέχω πάντα τη διατροφή μου, χωρίς να στερούμαι τις αγαπημένες μου τροφές. Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει κοτόπουλο ψητό με σαλάτα, αλλά και λαδερά, που έχουν μεγάλη θρεπτική αξία. Επίσης, επιλέγω μακαρόνια χωρίς γλουτένη. Για τη γυμναστική μου προτιμώ την ashtanga yoga, που γυμνάζει άψογα το σώμα και φέρνει ψυχική ισορροπία. Επίσης, ανακάλυψα τη μέθοδο EMS, μια καινοτόμο μορφή άσκησης που γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος μέσω ηλεκτρικής διέγερσης».