Με ασπρόμαυρο πουκάμισο και λαχούρια - Η νέα φωτογραφία του Καπότση από το Μαϊάμι με την Κόνι Μεταξά

Είναι στα μέλια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με ασπρόμαυρο πουκάμισο και λαχούρια - Η νέα φωτογραφία του Καπότση από το Μαϊάμι με την Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης περνάνε μοναδικές στιγμές στο Μαϊάμι, αφού εκεί επέλεξαν να περάσουν τον μήνα του μέλιτος, αμέσως μετά το ονειρικό γάμο, που έκανα στην Κρήτη με λίγα αλλά αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι φωτογραφίες τους από το ταξίδι αυτό παίρνουν και δίνουν στο instagram με κάποιους από τους ακόλουθους να προβληματίζονται με το ποσό, που μπορεί να απαιτεί ένα τέτοιου είδους ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, η τραγουδίστρια δεν πτοείται και εξακολουθεί να κάνει stories, με το τελευταίο να δείχνει τον καλό της.

Η νέα φωτογραφία του Μάριου Καπότση από το Μαϊάμι

Καπότσης - Μαϊάμι

Το ριγέ φόρεμα που φόρεσε η Κόνι στις Μαλδίβες και έκανε θραύση

Οι δύο τους βγάζουν φωτογραφίες κάτω από τους φοίνικες και απολαμβάνουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους.

Μάλιστα, η Κόνι ανήρτησε ακόμη μία συγκλονιστική φωτογραφία στην οποία φοράει ένα υπέροχο πλεκτό, mini, ασπρόμαυρο φόρεμα, με ανοίγματα και κρίκους στη μέση.

Κόνι Μεταξά

Και εννοείται πως δε θα σε αφήσω έτσι. Μήπως πρέπει να ξανά σκεφτείς τις ρίγες; Παρακάτω θα δεις τρία mini φορέματα που έχω να σου προτείνω από το Zara και το Stradivarius.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Το πρώτο σύνολο από αριστερά της παρακάτω φωτογραφίας, είναι ένα set το οποίο απαρτίζεται από μπλούζα και φούστα, αλλά μοιάζει με φόρεμα και μπορείς να φορέσεις και κάθε κομμάτι διαφορετικά. Είναι από το Stradivarius και το πάνω μέρος κοστίζει 5,99 € (κωδικός:1606/845-V2022), ενώ το κάτω 5,99 € (κωδικός: 1607/846-V2022).

Το δεύτερο είναι ένα φόρεμα-πουλόβερ, πλεκτό, με ρίγες από το Zara, ότι πρέπει για τη θάλασσα. Η τιμή του ανέρχεται στα 29,95 € (κωδικός: 3859/115).

Τέλος, αυτό που βλέπεις στην δεξιά εικόνα είναι επίσης από το Stradivarius και κοστίζει 17,99 € (κωδικός: 1632/843-I2022).

Ριγέ φορέματα