Αχτένιστη και εντελώς άβαφη η Δούκισσα Νομικού - Ανέμελες στιγμές στη Σχοινούσα για το μοντέλο

Χωρίς ίχνος ρετούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αχτένιστη και εντελώς άβαφη η Δούκισσα Νομικού - Ανέμελες στιγμές στη Σχοινούσα για το μοντέλο

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις γυναίκες της Ελληνικής showbiz που δεν δίστασαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά τους και να αφοσιωθούν στην οικογένειά τους και τα παιδιά τους. Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που και ο μικρός Σάββας, αλλά και η ακόμα μικρότερη Αναστασία έχουν μεγαλώσει, όπως είδαμε και στην τελευταία παιχνιδιάρικη ανάρτηση του μοντέλου, η ίδια είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση σε πιο σημαντικό ρόλο, πέρα από τις εκπομπές μόδας.

Πριν συμβεί αυτό, όμως, απολαμβάνει όσο γίνεται το καλοκαίρι της στην Σχοινούσα, μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και, μάλιστα, συχνά πυκνά δημοσιεύει και κάποιες φωτογραφίες από αυτές τις στιγμές. Έτσι, προχώρησε σε άλλη μία ανάρτηση, αυτή τη φορά με μαγιό, ποζάροντας χαμογελαστή κάτω από τον ήλιο, χωρίς να την ενδιαφέρει που δεν έχει ίχνος μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της είναι βρεγμένα από την θάλασσα.

Η νέα ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού με μαγιό

Δούκισσα Νομικού

Ο ρόλος του Λιάγκα στον Αντ1 μαζί με τη νέα ξανθιά παρουσιάστρια

O Σεπτέμβρης είναι μια ανάσα από το καλοκαίρι και έτσι οι συζητήσεις για τις νέες εκπομπές, που θα βγουν στον αέρα από τη νέα σεζόν φτάνουν στο τέλος τους και έτσι ο Λιάγκας έχει σιγά σιγά γνώση, για το τι θα κάνει στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Reallife, βρέθηκε αρχικά η ξανθιά παρουσία, που συζητιέται εδώ και πολύ καιρό, πως θα είναι στο πλάι του. Αυτή λοιπόν δεν είναι άλλη από τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού. Όσο για τον Γιώργο οι πηγές τον θέλουν ως παρουσιαστής, να είναι 3 ώρες στον αέρα και μάλιστα παρών και στην μαγειρική, απουσιάζοντας μόνο από τα εμπορικά με τα καλλυντικά και τα ρούχα.

Γιώργος Λιάγκας