«Έφτασα 37 για να με πείσουν» - Δεν το είχε ξανακάνει ποτέ μέχρι τώρα η Κατερίνα Καινούργιου

Για ποιο πράγμα μιλάει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έφτασα 37 για να με πείσουν» - Δεν το είχε ξανακάνει ποτέ μέχρι τώρα η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει ξέγνοιαστες στιγμές μαζι με τον αγαπημένο της φίλο, Νίκο Κοκλώνη, καθώς, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε κάποια βίντεο την ώρα που ήταν πάνω σε ένα jet ski μαζί του, χωρίς όμως να έχει βγάλει από το μυαλό της τον πρώην της, αφού όλη την ώρα τραγουδούσε γι' αυτόν.

Αργότερα, όμως, η ίδια προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση με φωτογραφίες τους από εκείνη τη στιγμή, αποκαλύπτωντας πως ήταν η πρώτη φορά που ανέβαινε σε ένα τέτοιο "όχημα" και θέλησε να δείξει πως ο μοναδικός άνθρωπος που θα εμπιστευόταν για κάτι τέτοιο είναι ο διάσημος παραγωγός.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

«Πρώτη φορά …στο jet ski (έφτασα 37 για να με πείσουν …). Όμως ήμουν …μαζί σου @nkoklonis. Σε ευχαριστώ φίλε μου που με αγαπάς με όλο σου το είναι…Όταν όλοι απελπίζονται από την γκρίνια μου και κουράζονται από τις ανασφάλειές μου, εσύ στέκεσαι σα βράχος στο πλάι μου… Σ' αγαπάω αληθινα …μαζι σε όλα …», έγραψε η παρουσιάστρια στο προφίλ της.

Κατερίνα Καινούργιου - Νίκος Κοκλώνης

«Με γέλασες και...»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε μία ήρεμη περίοδο δεδομένου ότι έχει τελειώσει η εκπομπή της και βρίσκεται σε διακοπές στη Μύκονο παρέα με καλούς της φίλους, των οποίων η συντροφιά την κάνουν να ξεχνάει όσα έχουν συμβεί τελευταία στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια είχε προσπαθήσει να κάνει μια επανασύνδεση με τον πρώην της Φίλιππο Τσαγκρίδη, η οποία ωστόσο δεν πήγε και πολύ καλά, αφού έληξε πριν καλά καλά αρχίσει. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα δε μπόρεσε να κρύψει με τίποτα τη στεναχώρια της κάνοντας μια ανάρτηση, ξεκάθαρα ως σπόντα.

Την Κυριακή 31/7 και ενώ ξημέρωνε Αύγουστος ήταν το αποκορύφωμα. Με ένα insta story ευχήθηκε καλό μήνα στους αγαπημένους της φίλους με ένα ιδιαίτερο στιχάκι, το οποίο στο τέλος του άφηνε ένα υπονοούμενο.

Καινούργιου - Ανάρτηση