Μοιάζει 18 χρονών: Άλλαξε την μύτη της και είναι αγνώριστη - Το νέο πρόσωπο της Έλενας ένα χρόνο μετά το Bachelor

Και φουλ αδυνατισμένη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μοιάζει 18 χρονών: Άλλαξε την μύτη της και είναι αγνώριστη - Το νέο πρόσωπο της Έλενας ένα χρόνο μετά το Bachelor

Σίγουρα δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που αφήνετε στα χέρια ενός πλαστικού χειρούργου για να ισορροπήσει τις... ανασφάλειες της (δείτε εδώ ποιες διάσημες Ελληνίδες έχουν κάνει πλαστικές) κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό! Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την πρεμιέρα του The Bachelor 2, μέσα από το οποίο μας συστήθηκε η Έλενα Παπαμεθοδίου και σε αυτό το διάστημα έχει προβεί σε μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, σύμφωνα πάντοτε με όσα αναρτά στο προφίλ της στο Instagram.

Τότε, το τηλεοπτικό κοινό είχε γνωρίσει μια πιο chubby κοπέλα, τώρα πια όμως έχει χάσει πάνω από 15 κιλά και δεν είναι το μόνο που έχει αλλάξει πάνω της.

Bachelor αγνώριστη Έλενα

Γενικότερα, από το πρόσωπο ως το σώμα της, η Έλενα δείχνει να έχει ανανεωθεί πλήρως και ενδεχομένως σε αυτό να έχει παίξει ρόλο και το ότι χτίζει σιγά σιγά το όνομα της.

Bachelor

Παράλληλα, τη βλέπουμε αρκετά συχνά να αναρτά φωτογραφίες από ταξίδια της στο εξωτερικό, κάτι που από μόνο του αρκεί για να αλλάξει η διάθεση, η αυτοπεποίθηση και η αύρα ενός ατόμου. Η Έλενα Παπαμεθοδίου ουσιαστικά επανασυστήνεται στον κόσμο με τον νέα της εαυτό.

Bachelor alpha

Όπως προδίδουν οι εικόνες μάλιστα, η Έλενα φαίνεται να έχει τολμήσει την πλαστική στη μύτη, κάτι που άλλαξε εντελώς το πρόσωπό της

Bachelor Έλενα

Bachelor Έλενα πλαστική

Bachelor Έλενα πλαστική στη μύτη

Bachelor Έλενα παππάς

Bachelor Έλενα πως ειναι σημερα