Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

''Πυροβολεί'' και εκτός σκοπευτηρίων η Άννα Κορακάκη - Υποδέχτηκε τον Αύγουστο με μπικίνι στα βράχια

Η φωτογραφία της πανέμορφης πρωταθλήτριας

''Πυροβολεί'' και εκτός σκοπευτηρίων η Άννα Κορακάκη - Υποδέχτηκε τον Αύγουστο με μπικίνι στα βράχια
News 02.08.2022 09:37
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Η Άννα Κορακάκη άφησε για λίγο τους αγωνιστικούς χώρους και τις υποχρεώσεις και απολαμβάνει αποθεραπεία και διακοπές σε κάποια παραλία. Μάλιστα η εντυπωσιακή πρωταθλήτρια της σκοποβολής μοιράστηκε με τους followers της μια όμορφη φωτογραφία της με μαγιό με την οποία υποδέχτηκε το μήνα Αύγουστο, μακριά από έννοιες και προπονήσεις για λίγες μέρες.

Η χρυσή πρωταθλήτρια, μπορεί να πανηγύρισε ένα ακόμα μετάλλιο στους πρόσφατους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν της Αλγερίας, ωστόσο όπως έχει εξομολογηθεί περνάει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Αιτία είναι ένας άντρας που την καταδίωκε παντού, ενώ έφτασε ακόμα και στο σημείο να κάψει το αμάξι του συντρόφου της. Μπορεί να καταδικάστηκε προσωρινά, ωστόσο άφησε βαριά ψυχοσωματικά τραύματα στην αθλήτρια.

Η εντυπωσιακή καλοκαιρινή φωτογραφία της Άννας Κορακάκη από την παραλία

Η Άννα Κορακάκη με εντυπωσιακό κίτρινο μπικίνι στα βράχια

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω εφιάλτες, πάω σε ψυχολόγο... » - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της

Για μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής της, μίλησε η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, ξανά στην Καθημερινή, περιγράφοντας πως είναι η ζωή της μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον εμμονικό θαυμαστή της, ο οποίος καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καβάλας αλλά σε 5 μήνες θα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η 34χρονη εξομολογήθηκε για τις φοβίες που της άφησε η δυσάρεστη ιστορία με τον άνθρωπο που είχε γίνει σκιά της για πέντε χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως δεν νιώθει ασφάλεια για το μέλλον της πόσο μάλλον μετά το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε από φίλο του δράστη.

«Δεν έχω βρει ακόμη καμία ισορροπία. Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου. Είναι τρομακτικό ένα μυαλό που είναι απρόβλεπτο και αυτό μου το έδειχναν οι πράξεις του. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε ξεφύγει. Με έναν φίλο του έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπουν στο διαμέρισμά μου. Πήγαινε στις δουλειές των δικών μου ανθρώπων και δημιουργούσε προβλήματα. Ερχόταν ακόμα και στο σκοπευτήριο.

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω συνεχώς εφιάλτες. Δεν θέλω να κάνω τη γενναία. Απέκτησα φοβίες που δεν τις είχα. Τον τελευταίο χρόνο πηγαίνω και σε ψυχολόγο. Πρέπει να δουλέψω αρκετά και με τους εφιάλτες του ύπνου.

 Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κορακάκη για την υπόθεση με τον εμμονικό θαυμαστή

Όταν μπαίνω στη θυρίδα και βρίσκομαι μπροστά στον στόχο, εκεί ηρεμώ. Εκεί είναι το σπίτι μου και δεν μπορεί να με πειράξει κανένας. Όμως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχω κλειδώσει την πόρτα του σκοπευτηρίου. Καταδικάστηκε για πέντε χρόνια, αλλά σε πέντε μήνες θα είναι έξω.

Τι θα κάνω εγώ τότε; Ήδη ένας φίλος του μου έστειλε μήνυμα, τονίζοντάς μου ότι έκανα κακό στον φίλο του. Μου συμπαραστάθηκαν όλοι, κάτι που με συγκίνησε πολύ. Συναθλήτρια από την Πολωνία μού πρότεινε να μου διαθέσει το σπίτι της.

Μόνο μια γυναίκα που το βιώνει μπορεί να καταλάβει. Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, όσο υποστηρικτικό κι αν είναι το περιβάλλον σου, όταν βρεθείς σε κίνδυνο δεν μπορεί να παρέμβει το περιβάλλον. Είσαι εσύ και ο κίνδυνος. Εκεί μόνο η τύχη μπορεί να σε βοηθήσει. Εύχομαι να έχει την τύχη μαζί της».

Share