Μετά τις Μαλδίβες, Μαϊάμι - Φωτογραφίες από το εξωπραγματικό ξενοδοχείο που μένουν Μεταξά & Καπότσης

Ασύλληπτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά τις Μαλδίβες, Μαϊάμι - Φωτογραφίες από το εξωπραγματικό ξενοδοχείο που μένουν Μεταξά & Καπότσης

Ο μήνας του μέλιτος φαίνεται πως δεν έχει σταματημό για το νιόπαντρο ζευγάρι που από Μαλδίβες μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε Μαϊάμι! Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αφού έζησαν μια φανταστική εμπειρία (δείτε εδώ φωτογραφίες από το 5άστερο ξενοδοχείο που έμεναν εκεί) ταξίδεψαν μέχρι την Φλόριντα και ήδη οι αναρτήσεις τους στα social media μας κάνουν να ζηλεύουμε που ακόμα δουλεύουμε!

Για την ακρίβεια ο Μάριος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται κάτι λίγο από το ξενοδοχείο όπου διαμένουν και εννοείται πως το Youweekly.gr μετά από μια μικρή αναζήτηση βρήκε περισσότερο υλικό...

Καπότσης μεταξά μαιαμι

Στο The goodtime hotel η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης

Αυτό το κατάλυμα απέχει 4 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Goodtime Hotel βρίσκεται στο Miami Beach και διαθέτει εστιατόριο, εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και μπαρ. Αυτό το ξενοδοχείο 4 αστέρων προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, υπηρεσία δωματίου και δωρεάν Wi-Fi. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με επιφάνεια εργασίας, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Όλα τα δωμάτια στο The Goodtime Hotel διαθέτουν κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.

Στο κατάλυμα υπάρχει βεράντα. Οι επισκέπτες του The Goodtime Hotel μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες μέσα και γύρω από το Miami Beach, όπως ποδηλασία.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης επιχειρηματικό κέντρο και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το φαξ και το φωτοτυπικό μηχάνημα ή το μηχάνημα ΑΤΜ του The Goodtime Hotel.Τα δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο κατάλυμα περιλαμβάνουν την παραλία Lummus Park, την παραλία South Pointe Park και την παραλία του Μαϊάμι. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Βάσης Υδροπλάνων του Μαϊάμι, σε απόσταση 4χλμ. από το The Goodtime Hotel.

Μεταξά & Καπότσης

Μεταξά & Καπότσης γάμος

Μεταξά & Καπότσης ξενοδοχείο

Μεταξά & Καπότσης μηνα του μελιτος

Μεταξά & Καπότσης διακοπές
Καπότσης μεταξά μαιαμι