Ποζάρει ημίγυμνη πάνω στα βράχια - Αναστάτωσε ολόκληρο το instagram η Μέγκι Ντρίο με το βίντεο της

Χαμός με τα σχόλια από κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ποζάρει ημίγυμνη πάνω στα βράχια - Αναστάτωσε ολόκληρο το instagram η Μέγκι Ντρίο με το βίντεο της

Την Μέγκι Ντρίο την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και έκτοτε η ίδια εργάζεται κανονικά ως μοντέλο και κλείνει συνεχώς νέες δουλειές, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλεί χαμό, αλλά κυρίως με τις δηλώσεις της.

Κι αυτό γιατί δεν διστάζει ποτέ να εκφράσει ελεύθερα την γνώμη της, όπως για παράδειγμα για την Έλενα Γαλύφα την οποία και θα δούμε στον νέο κύκλο του GNTM).

Ωστόσο, η ίδια διατηρεί φυσικά κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και τις δουλειές της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Μέγκι δημοσίευσε στο instagram ένα βίντεο της, στα πλαίσια μιας φωτογράφισης, όπου την βλέπουμε να ποζάρει στην θάλασσα φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, ενώ το πάνω μέρος του σώματός το κάλυπτε απλά με ένα καπέλο.

Το topless βίντεο της Μέγκι Ντρίο

Η καταγωγή της Μέγκι και ο ρατσισμός που έχει βιώσει

Η Μέγκι Ντριο έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model. Γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών, όπου σπούδασε σε αμερικάνικο κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη, γι’ αυτό και δεν έμαθε να μιλάει τόσο καλά ελληνικά.

Μέγκι Ντριο

Η ίδια έχει δηλώσει: “Γεννήθηκα στην Αλβανία, ήρθα στην Ελλάδα 13 ετών, απλά έχω σπουδάσει σε αγγλικό κολέγιο και μιλούσα μόνο Αγγλικά στο Πανεπιστήμιο. Πήγα σε αμερικάνικο κολέγιο και όλα τα Ελληνικά τα έμαθα μόνη μου. Πήγα και σπούδασα δικηγόρος στην Αγγλία, το πήρα το πτυχίο φέτος, πριν μπω στο παιχνίδι.

Είμαι δικηγόρος στο αγγλικό δίκαιο. Αλλά πήρα και κάποια χρόνια Erasmus στη Θεσσαλονίκη που ήταν το ίδιο Πανεπιστήμιο άλλα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη”. Ακόμα βιώνω τον ρατσισμό επειδή κατάγομαι από την Αλβανία “Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ρατσισμό, μάλιστα τον αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα».