"Ξεπερνάω αυτή την μικρή..." - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

Λάμπει από χαρά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε μερικούς μήνες η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή, με το ερωτευμένο ζευγάρι να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Η όμορφη παρουσιάστρια και Youtuber λάμπει από χαρά, ωστόσο έχει περιορίσει κάπως τις αναρτήσεις της στα social media, μιας και θέλει να απολαύσει την περίοδο της εγκυμοσύνης μακριά από αυτά. Βέβαια, οι ευχές είναι χιλιάδες, με αυτή του Άκη Πετρετζίκη να είναι άκρως τρυφερή.

Παρόλα αυτά, το μεσημέρι της Τρίτης 2/8, η Μαίρη δημοσίευσε 2 stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφέροντας πως νιώθει αρκετά αμήχανα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, ωστόσο θα την ξεπεράσει και είναι καθαρά θέμα χρόνου.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

Η ανάρτηση με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα.

Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου.

Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!»