Τζούλια Αλεξανδράτου: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ποζάρει με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα στον καθρέφτη

Δέχεται μάλιστα και ερωτήσεις από τους followers της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τζούλια Αλεξανδράτου: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ποζάρει με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα στον καθρέφτη

Η εγκυμονούσα Τζούλια Αλεξανδράτου, μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μόνο με το σλιπάκι της και φανερά φουσκωμένη κοιλίτσα, αφού σιγά σιγά το έμβρυο μεγαλώνει. Μάλιστα η ίδια ξεκίνησε και ένα q&a προκειμένου να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θέλει, ενώ πόσταρε επίσης και την φωτογραφία από το νέο υπερηχογράφημα του μωρού της που φαίνεται πλέον να σχηματίζεται κανονικά

Η είδηση της εγκυμοσύνης της πυροδότησε πολλά σχόλια τόσο θετικά, όσο και αρνητικά, τα οποία δεν είναι ανεκτά για την οποιαδήποτε λεχώνα ανεξαρτήτως παρελθόντος. Η ίδια πάντως έβαλε στη θέση τους όσους βιάστηκαν να την κατακρίνουν σε αυτή την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, ξεσπώντας για το γεγονός ότι αυτά προέρχονταν κυρίωας από γυναίκες.

Η νέα φωτογραφία από το υπερηχογράφημα και τον βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Αλεξανδράτου φαίνεται να είναι πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κάτι που φαίνεται και από το υπερηχογράφημα που δείχνει ότι τα βασικά όργανα του μωρού έχουν αρχίσει και σχηματίζονται, ενώ ανέβασε και ένα βίντεο που τη δείχνει να χαιδεύει την κοιλιά της στον καθρέφτη. Ρωτάει μάλιστα τους followers της: «Πάχυνα;. Δέχομαι ερωτήσεις».

Το υπερηχογράφημα της Τζούλιας Αλεξανδράτου

«Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου» - Αποκάλυψε πως είχε ξαναμείνει έγκυος στο παρελθόν

Η Τζούλια Αλεξανδράτου βιώνει μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη περίοδο για εκείνη μιας και είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και πλέον το βλέπει μέσα από τα υπερηχογραφήματα, που κάνει.

Η ίδια ωστόσο αποκάλυψε με μια ανάρτηση, που έκανε στο instagram το Σάββατο 30/7, πως δεν είναι η πρώτη φορά, που μένει έγκυος αλλά δεν θα ήθελε να μοιραστεί στη φάση αυτή περισσότερα με τον κόσμο και για αυτό ζητάει την διακριτικότητα σε ό,τι αφορά ζητήματα της προσωπικής της ζωής.

«Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ».

Αλεξανδράτου - Εγκυμοσύνη