«Με σέρνει από τη μύτη» - "Λιώνει" η Πόπη Τσαπανίδου για χάρη του εγγονού της

Το τρυφερό βίντεο την ώρα που παίζουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με σέρνει από τη μύτη» -

Η Πόπη Τσαπανίδου μπορεί να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του συντρόφου που βρίσκεται επί 8 χρόνια στο πλευρό της, όμως ποτέ της δεν αμελεί την κόρη της, αλλά ιδιαίτερα τον εγγονό της, τον Έκτορα, στον οποίο έχει τρελή αδυναμία. Αν και είναι μόλις ενός έτους η δημοσιογράφος προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται κοντά του.

Πολλοί θα περίμεναν πως εκείνη είναι αυτή που θα τον βοηθήσει να μάθει πράγματα, ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκείνος την μαθαίνει να μην φοβάται και να αγαπά και να το δείχνει χωρίς να σκέφτεται. Τους βλέπουμε, μάλιστα, να παίζουν, να χορεύουν και να τραγουδάνε μαζί και είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα (2/8).

Η τρυφερή ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου με τον εγγονό της

«Πως μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν. Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν...

Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές. Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα "μαθουμε" τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα... μούτρα και τις προσδοκίες μας! Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πως να ζείτε τη ζωή. Αυτό κάνω εγώ, με τη βοήθεια του», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

«Θα περάσουν τα δύσκολα αργά ή γρήγορα»

Εδώ και λίγες ημέρες η Πόπη Τσαπανίδου βρίσκεται το Άμστερνταμ όπου ζει η αγαπημένη της κόρη (δείτε εδώ φωτογραφίες της) μαζί με τον σύντροφό της αλλά και το εγγονάκι της, Έκτορα τον οποίο έφερε πρόσφατα στον κόσμο. Όπως είναι λογικό η γνωστή δημοσιογράφος πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα, η ίδια με μια ανάρτησή της ευχήθηκε «Καλό Καλοκαίρι» ενώ δεν δίστασε να στείλει και ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Με μια φωτογραφία απ το Άμστερνταμ σας εύχομαι καλό (υπολοιπο) καλοκαίρι και ξεκινώ τις διακοπές μου, μετά από μια εξαντλητική σεζόν που όμως την απόλαυσα λεπτό προς λεπτό. Και αν φέτος δεν καταφέρεις να κάνεις και εσύ διακοπές, σκέψου και αυτό...

Τι θα λεγες να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν αρνητικά οι αναρτήσεις των φίλων σου από παραλίες και νησιά...
Άλλωστε έχεις να καλύψεις ουσιαστικές ανάγκες του εαυτού και της οικογένειας σου. Και όχι να εντυπωσιάσεις τους ακόλουθους σου στα κοινωνικά δίκτυα.

Να θυμασαι οτι δεν θα είσαι για πάντα έτσι. Θα περάσουν τα δύσκολα αργά ή γρήγορα. Όλα μα όλα αλλάζουν. Πάντα. Κάνε λοιπόν το μπαλκόνι σου νησί και πιες ένα κρασι στην υγειά σου».

Πόπη Τσαπανίδου στο Amsterdam