Σαν σκηνικό από ρομαντική ταινία - Η Ματίνα Νικολάου πάνω στη μηχανή του Πορφυράκη στην Κύθνο

Το διασκεδάζει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν σκηνικό από ρομαντική ταινία - Η Ματίνα Νικολάου πάνω στη μηχανή του Πορφυράκη στην Κύθνο

Η Ματίνα Νικολάου, αφού η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι έριξε αυλαία για φέτος, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει χαρίσει πολλές πόζες από τις ανέμελες στιγμές της. Αποφάσισε, όμως, να κάνει λίγο πιο προσωπικές αναρτήσεις και την Τρίτη 2/8 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια στιγμιότυπα με τον σύζυγό της, Βασίλη Πορφυράκη.

Ανέβασε, δηλαδή, ένα στόρι την ώρα που ήταν και οι δύο έπανω στη μηχανή του αγαπημένου της και πήγαιναν σε κάποια παραλία της Κύθνου και στη συνέχεια δημοσίευσε και μία φωτογραφία τους όπου ποζάρουν χαμογελαστοί φορώντας τα γυαλιά τους, αφού βούτηξαν πρώτα στη θάλασσα για να δροσιστούν.

Η ρομαντική ανάρτηση της Ματίνας Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη

«Αυτό που αδειάζει το κεφάλι!! Αυτό!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ματίνα Νικολάου

«Είχαμε “παγώσει”! Δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή»

Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε στην εκπομπή Night Out, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά με τον οποίο εκτός από συνεργάτες είναι και καλοί φίλοι.

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να κάνει κάτι στην τηλεόραση. Ήταν μια ωραία ευκαιρία να μπω στον χώρο αυτό. Είχα βέβαια τη σιγουριά ότι είχα δίπλα μου τον Νίκο» είπε αρχικά.

Η Ματίνα Νικολάου, μίλησε και για την αντίδραση τους όταν πληροφορήθηκαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία που δεν έχει τέλος μέχρι και σήμερα.

«Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος είχαμε “παγώσει”. Εγώ δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή. Έλεγα πώς θα χορέψω, πώς θα μιλήσω; Το θεωρούσα αδιανόητο.Είχε ήδη ξεκινήσει με τον κορωνοϊό. Εμείς είχαμε κοινό και ήταν σαν θεατρική παράσταση. Κάθε φορά γίνεται κάτι και αλλάζουμε κάτι», αποκάλυψε.