Δεν σταματούν να χαμογελούν όταν είναι μαζί - Φωτογραφίες από τις πρώτες διακοπές της Αφροδίτης Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Δεν κρύβεται η αγάπη τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν σταματούν να χαμογελούν όταν είναι μαζί - Φωτογραφίες από τις πρώτες διακοπές της Αφροδίτης Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης επιβεβαίωσαν την σχέση τους μέσα από την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram μόλις λίγους μήνες πριν, ωστόσο προσπαθούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ και να μην βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας. Δεν γίνεται, όμως, να μην παρατηρήσει κανείς πως έκαναν τις πρώτες τους κοινές διακοπές, αφού οι αναρτήσεις τους διαδέχονται η μία την άλλη.

Μπορεί να μην ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες, ωστόσο κάτω από αυτές, στα σχόλια, εκδηλώνουν τον έρωτά τους βάζοντας καρδιές ο ένας στον άλλο. Μαζί τους, βέβαια, βρίσκονται και άλλοι ηθοποιοί από την Γη της Ελιάς, αλλά και διάφοροι φίλοι τους.

Οι πρώτες κοινές διακοπές για την Αφροδίτη Λιάντου και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Κοινές διακοπές για Σκουρλέτη - Λιάντου

Αφροδίτη Λιάντου

Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Αφροδίτη Λίαντου - διακοπές

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτα για την σχέση τους

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/5) ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Γη της Ελιάς καθώς και στην σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου.

«Μου αρέσει πολύ στη Γη της Ελιάς. Στην αρχή ήμουν αγχωμένος αλλά τώρα έχω συνηθίσει και περνάω καλά. Στην αρχή δεν μπορούσα να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση, τώρα υπάρχουν στιγμές που είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου.

Είναι δύσκολος ο ρόλος, έκανα μελέτη γιατί έπρεπε από κάπου να το πιάσω. Διάβασα την εισαγωγή στην ψυχανάλυση του Φρόιντ. Νομίζω με βοήθησε.

Νιώθω ευγνώμων που συνεργάζομαι με τη Λυδία Κονιόρδου. Τη συμβουλεύομαι και συζητάμε. Σε κάθε γύρισμα παίρνω πράγματα και ως ηθοποιός και ως άνθρωπος.

Ο πατέρας μου ήταν πολύ θετικός όταν του είπα ότι θα συμμετέχω στη Γη της Ελιάς. Μου είπε πήγαινε με τα όλα και κάντο», είπε αρχικά.

Για την προσωπική του ζωή είπε: «Είμαι σε πολύ καλό δρόμο, είναι νωρίς να σου πω αν είμαι ερωτευμένος. Πολλές φορές μπερδεύεσαι με τον ενθουσιασμό και δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις. Δεν έχω καν στο νου μου ακόμα την οικογένεια και τα παιδιά, είναι πολύ νωρίς».

Για τη Γη της Ελιάς, σχολίασε: «Θα ήθελα να λυτρωθεί ο Αλέξης, να απαλλαγεί από τις εμμονές του. Στην δική μου ζωή θα ήθελα να γίνει όσο καλύτερος μπορώ. Στη Γη της Ελιάς ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Αλέξης. Είναι δώρο για έναν ηθοποιό αυτός ο ρόλος. Αγαπημένη ηρωίδα η Μυρτάλη».

Τέλος στην ερώτηση για το με ποια ηθοποιό της Γη της Ελιάς θα έκανε σχέση, απάντησε την Αφροδίτη Λιάντου: «Με την Αφροδίτη έχουμε έρθει πολύ κοντά γιατί κάνουμε πολλές σκηνές μαζί, ενώ με τα άλλα κορίτσια δεν έχω τόσες».