Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με κυτταρίτιδα στα πόδια

Το υποσυνείδητο μήνυμα που προσπάθησε να περάσει η αγαπημένη τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με κυτταρίτιδα στα πόδια

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες της ελληνικής showbiz και κάθε εμφάνισή της προκαλεί εγκεφαλικά. Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Φουρέιρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί συνεχώς να βρίσκεται σε tour και να πραγματοποιεί live εμφανίσεις, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο και περιποιείται τον εαυτό της και την εξωτερική της εμφάνιση, για αυτό άλλωστε διαθέτει κι αυτό το ασύλληπτο κορμί.

Παράλληλα είναι και πολύ ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές από την δουλειά της και γενικότερα την καθημερινότητά της. Έτσι λοιπόν, λίγο μετά τις φήμες εγκυμοσύνης, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες της με μαγιό.

Μάλιστα, πέρασε κι ένα πολύ δυνατό μήνυμα, καθώς σε μια από αυτές διακρίνεται κυτταρίτιδα στα πόδια της, πράγμα απόλυτο φυσιολογικό, μιας και λίγο πολύ όλες έχουμε κι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας έτσι ακριβώς όπως είναι!

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να βάλει φίλτρα ή να τις επεξεργαστεί, όπως κάνουν πολλές celebrities, ωστόσο δεν το έκανε κι αυτό είναι κάτι που την τιμά ακόμα περισσότερο!

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με κυτταρίτιδα στα πόδια

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με κυτταρίτιδα στα πόδια

Το πρόγραμμα διατροφής της Ελένης Φουρέιρα

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.

Όπως αποκάλυψε, κάνει αρκετή γυμναστική:

«Κάνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στίβο. Η γυμναστική μου είναι απαραίτητη γιατί είμαι λαίμαργη. Τρώω αρκετά ανά περιόδους. Δεν αποφεύγω κανένα φαγητό όσο λιπαρό και αν είναι αλλά φροντίζω να κρατάω το μέτρο και έτσι καταφέρνω να διατηρούμαι στα 51 κιλά».

Ποιους κανόνες διατροφής ακολουθεί η Φουρέιρα:

  • Τρώει τα πάντα αλλά προσέχοντας πάντα την ποσότητα του φαγητού.
  • Καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα.
  • Αποφεύγει τα βαριά γεύματα το βράδυ.
  • Τρώει γρήγορο φαγητό όταν το επιθυμεί πολύ αλλά αποφεύγει τις θερμιδογόνες τηγανιτές πατάτες.