Με φλοράλ μπικίνι και χαμογελαστή στο σκάφος - Η άλλη όψη της Μάρας Ζαχαρέα

Δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες φωτογραφίες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με φλοράλ μπικίνι και χαμογελαστή στο σκάφος - Η άλλη όψη της Μάρας Ζαχαρέα

Τη γνωστή δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα την έχουμε συνηθίσει για πολλά χρόνια με σοβαρό ντύσιμο, πίσω από ένα γραφείο στα δελτία ειδήσεων. Ωστόσο η παρουσιάστρια αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της και στα 57 της χρόνια δεν έχει κανένα θέμα να δείξει ούτε το σώμα της που παραμένει πολύ σφριγηλό, αλλά ούτε και το πρόσωπό της. Την είδαμε σε καλοκαιρινή της φωτογραφία με φλοράλ μπικίνι, να απολαμβάνει τον ήλιο πάνω στο σκάφος και δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε.

H παρουσιάστρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αστυπάλαια, ενώ τις προηγούμενες μέρες επέλεξε και εκείνη τον in για φέτος προορισμό, την Πάρο, όπου βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Θεόδωρο Ρουσσόπουλο και φρόντισαν να μοιραστούν τις στιγμές τους από τις εξόδους με καλούς φίλους στα γνωστά στέκια του κυκλαδίτικου νησιού.

H φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα με το φλοράλ μαγιό στο σκάφος

Η Μάρα Ζαχαρέα με μαγιό πάνω στο σκάφος

Μόχθησε για να φτάσει εκεί που είναι στην επαγγελματική της ζωή

Η Μάρα Ζαχαρέα είχε δώσει πριν από λίγους μήνες συνέντευξη στο Gala και στον Κώστα Μπουρούση και μίλησε για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει από συναδέλφους της.

-Έχεις νιώσει να σε υποτιμούν ή να σε υποσκελίζουν μόνο και μόνο λόγω του φύλου σου;

Προφανώς. Δεν νομίζω πως θα ρωτήσεις κάποια γυναίκα που ανέβηκε ψηλά στον τομέα της και θα σου πει το αντίθετο. Ειδικά τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ έντονο. Έπρεπε να προσπαθήσω διπλά και τριπλά από τους άντρες συναδέλφους να αποδείξω ότι αξίζω. Αρκεί να σου πω ότι και στο πολιτικό ρεπορτάζ επίσης είχα κατακτήσει την πρωτιά. Το 1991 ήμουν η μοναδική γυναίκα στο πολιτικό ρεπορτάζ του Mega.

Μόνη μου ανάμεσα σε επτά άνδρες. Άσε, δεν θέλεις να ξέρεις τι πέρασα. Νομίζω όμως πως οι δυσκολίες με πείσμωσαν περισσότερο. Σήμερα, όταν ακούω ορισμένους να θεωρούν ότι πιέζονται ή κουράζονται σκέφτομαι «αχ και να ήσουν εκείνα τα χρόνια στο Mega».

Μάρα Ζαχαρέα