Όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Η Μυρτώ Αλικάκη πόζαρε topless σε ερημική παραλία και προκάλεσε "χαμό"

Χαλαρές στιγμές για την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Η Μυρτώ Αλικάκη πόζαρε topless σε ερημική παραλία και προκάλεσε

Η Μυρτώ Αλικάκη έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα ως ηθοποιός καθώς έχει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία τόσο στην μικρή οθόνη όσο και στο θεατρικό σανίδι καθώς έχει ενσαρκώσει ρόλους που έχουν μείνει αξέχαστοι και έχουν αφήσει την δική τους ιστορία.

Η γνωστή ηθοποιός από την άλλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν η ίδια απολαμβάνει για τα καλά τις καλοκαιρινές της διακοπές προκειμένου να χαλαρώσει. Μάλιστα, σε διακοπές βρίσκεται και η Παναγιώτα Βλαντή η οποία πόζαρε επίσης με μαγιό.

Η ανάρτηση της Μυρτώς Αλικάκη

Έτσι λοιπόν, δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω έφερε τα πάνω κάτω με την ανάρτησή της καθώς πόζαρε τίπλες χαμογελαστή.

Η Αλικάκη αποκάλυψε την ηλικία της

Το πρωί της Παρασκευής 13/01 η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη με την εμφάνιση της ηθοποιού.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA ζήτησε από την ίδια να μάθει ποιο είναι το μυστικό της. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε επιτεθεί μία φορά σε άνθρωπο, δείτε εδώ τον λόγο.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Νομίζω ότι γι’ αυτό μοιάζω πιο μικρή, επειδή δεν έχω κάνει τίποτα. Κλείνω τα 50 τον Ιούνιο. Νομίζω ότι είναι θέμα διάθεσης, γονιδίων πιθανότατα. Πραγματικά δεν ασχολούμαι σχεδόν με τίποτα. Βάζω ενυδατική που μπορεί να είναι από το φαρμακείο, δεν δίνω ποτέ λεφτά σε καλλυντικά και σε τέτοια πράγματα».