«Τα υπονοούμενα τα πιάνουν...» - Δεύτερη στη σειρά ανάρτηση όλο νόημα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τα υπονοούμενα τα πιάνουν...» - Δεύτερη στη σειρά ανάρτηση όλο νόημα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πρωί της Τετάρτης 3/8 προχώρησε σε μία ανάρτηση αρκετά αινιγματική, καθώς άφηνε πολλά υπονοούμενα για τους ανθρώπους που έχει γύρω του, χωρίς να εξηγεί βέβαια σε ποιον απευθύνεται και τι ακριβώς εννοεί. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ανέβασε και ένα δεύτερο post με τον ίδιο να ποζάρει χαλαρός σε ένα πουφ μπροστά από την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, κρατώντας ναργιλέ.

Τα λόγια με τα οποία συνόδευσε την φωτογραφία του ήταν εξίσου περίεργα, διότι αποτελούν πιθανότατα τη συνέχεια της πρώτης του ανάρτησης, λέγοντας πως πολλοί καταλαβαίνουν πολλά πράγματα μέσα από τα υπονοούμενα που αφήνει, αλλά αδυνατούν να καταλάβουν τα πιο απλά γεγονότα.

Η δεύτερη αινιγματική ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Τα υπονοούμενα τα πιάνουν όλοι. Με τα αυτονόητα όμως , έχουμε το θέμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Δημήτρης Αλεξάνδρου - υπονοούμενα

Προετοιμάζεται για το ρόλο του πατέρα - Η δημοσίευση για το φύλο του μωρού

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζονται να γίνουν γονείς το προσεχές διάστημα, αφού όπως αποκάλυψε μόλις πριν λίγες εβδομάδες η γνωστή Influencer είναι ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος. Και παρά τις κακές γλώσσες που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για το γεγονός ότι δεν τοποθετήθηκε απευθείας επί της εγκυμοσύνης, οι δυο τους φαίνεται να τα πηγαίνουν μια χαρά και αν κρίνουμε από το νέο του story στο Instagram, προετοιμάζεται για να γίνει πατέρας, ότι φύλο και να βγει το μωρό.

Βέβαια η Ιωάννα Τούνη όπως έχει γίνει γνωστό διανύει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, που την κρατάει πολλές ώρες μέσα στο σπίτι και μακριά από την παλιά της πολυάσχολη ζωή. Έχει παραδεχθεί ότι αντιμετωπίζει ορμονικά προβλήματα, ενώ έχει πολύ συχνά ζαλάδες, ναυτίες και εμετούς. Η μοναδική της ευχή σε πρόσφατο story της ήταν να μπορέσει να είναι καλά σε λίγες μέρες προκειμένου να μπορέσει να γιορτάσει μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για την ίδια.

Ο Αλεξάνδρου λοιπόν στο νέο του story δημοσίευσε μια φωτογραφία από site για μαμάδες που παρουσιάζει τις σχέσεις των μπαμπάδων για τα αγόρια και τις σχέσεις του με τα κορίτσια. Δεν ξέρουμε αν είναι κάποια σπόντα για το φύλο του μωρού του με την Τούνη δεδομένου ότι από αυτόν το μήνα και μετά θα μπορέσουν να το μάθουν, ή αν δείχνει κάποια προτίμηση σε αγοράκι και κοριτσάκι, ωστόσο ότι και να βγει ευχόμαστε να είναι γερό και να το χαρούν!

Η σπόντα του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το φύλο του μωρού του με την Τούνη